REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ÎPS Teodosie zice că se interesează de sănătarea preotului Cătălin Moroșan

ÎPS Teodosie zice că se interesează de sănătarea preotului Cătălin Moroșan

Mirela PASCAL 6 februarie 2023 | 00:00 2145

În urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la starea de sănătate a preotului Cătălin Moroșan și acuzele aduse Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie că nu se implică pentru a facilita procedura de transfer a preotului la un Spital din București, Arhiepiscopia Tomislului face lumină.

iPS Teodosie zice ca se intereseaza de sanatarea preotului Catalin Morosan
”Arhiepiscopul Tomisului nu are competențe medicale, motiv pentru care nu se poate pronunța în ce privește actul medical, Înaltpreasfinția sa având încredere că echipa de medici care se ocupă de preotul Cătălin Moroșan va demara protocolul transferului la un spital din Capitală, dacă acest lucru se va impune. IPS Teodosie nu dorește să influențeze actul medical deoarece acest lucru ar însemna o încălcare a legii, întrucât și ar depăși competențele. Conform Legislației în vigoare, transferul pacientului se poate face la solicitarea familiei, cu acordul spitalului în care este tratat și cu al unității medicale solicitate, prin proceduri reglementate de legislația națională în domeniul sănătății și doar atunci când transferul pacientului nu ar dăuna stării de sănătate a acestuia. Orice altă interpretare este de natură să intre în coliziune cu legislația civilă, dar și penală. Cu privire la informațiile prin care se prezintă opiniei publice faptul că preotul în cauză ar fi fost demis din anumite funcții administrative, facem precizarea că acest aspect nu reprezintă o sancțiune aplicată părintelui, ci reprezintă dinamismul caracteristic din administrația bisericească, conform Statutului de organizare și funcționare a Bisericii Ortodoxe Române, misiunea principală a preotului fiind aceea de a sluji la sfântul Altar.
Vă aducem la cunoștință că Arhiepiscopul Tomisului se informează permanent despre evoluția medicală a preotului Cătălin Moroșan, se roagă pentru acesta, dând dispoziție tuturor preoților din subordine să facă slujbe speciale pentru însănătoșirea părintelui”, a transmis Arhiepiscopia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CUM TE-AI INTERESAT DUMNEATA DE ACEL PREOT ASA SA SE INTERESEZE BUNUL DUMNEZEU DE DUMNEATA SI DS FAMILIA DUMITALE SI ATUNCI V-OM VEDEA ADEVARUL. MA OFER SA VA OFICIEZ SLUJBA CE VA URMA
2
0
Gata te ai interesat. OMUL ii printre cei drepți Kkmaş in strachina ta
2
0
Dacă si daca te interesezi asa de tare fa ceva.Fa demersuri pt a putea fi transferat la un spital ok Aici im Cta ii vai si vai Numai cine nu a avut parte de acest spital nu stie ce e acolo Se moare si cu bani șpagă data si fara Asa ca facerea inseamna implicare dar nu verbală si in media FAPTIC da da FAPTIC dacă va e cunoscut termenul Si daca va pasa Eu cred ca nu
3
0
Te interesezi Adică CONCRET ce faci Eu zic ca ai scos si dumneata capu sa te vada lume si sa arăți ca i ti pasa Implicare era ca pin acum sa fi fost transferat deja la București. Altfel HALITI HINDEL si atiit
4
0
La ce sa te implici mai Theo,a baut omul nu stiu ce,s-a otravit si a ajuns la spital in stare critica iar vagaboanta aia de preoteasa da vina pe spital ca sotul ei care a ajuns acolo nu este tratat corespunzator,mai femeie daca era un om normal nu se facea atata taraboi,a doua zi murea omul in spital si nici nu era ingrpat cu popa pentru ca sa sinucis,dar in cazul asta pentru ca omul este popa si astia au furtul in sange preoteasa face tot posibilul sa scoata spitalul vinovat si sa ia ceva bani de la spitalul Judetean adica de la toti Constanteni iar Spagoveanu ar fi in stare sa declare un sinucigas martir,asta este tara in care traim si unde popi se tot bat cu caramida in piept ca ei se lupta pentru ca adevarata credinta a romanilor in Dumnezeu sa nu fie infuentata de ideile care vin din vestul Europei si U.S.A.unde satana a acaparat total oameni acelor popoare,popoare care ce sa vezi sunt mult mai avansate decat Romania la capitolele:,invatamant,madicina,justitie,curatenie,coruptia functionarilor statului care acolo este mult mai mica decat in Romania,economie si in general tot ce este bun unde Romania se bate cu Bulgaria pentru ultimul loc in U.E.;pe de alta parte cand este vorba de statistici negative Romania este fruntase.
6
0
Ar fi trebuit să se intereseze înainte de a vrea sa se sinucidă. La cât de putred e sistemul, e o minune dacă nu vor urma și alții.
3
0
De asemenea trebuie sa va lamuresc ca SIGLA AUR prezinta granita Romaniei de la VEST in stanga, iar in parte dreapta arata acele stele care simbolizeaza EXPLOZII ale granitelor Romaniei din partea de NORD-EST, in special cele din EST, ceea ce sugereaza, dupa cum a inceput sa repete tot mai des in ultima perioada George Simion: "DISTRUGETI GRANITA DE LA PRUT". Iar la protestele AURolace se striga "ROMANIA NU A AVUT GRANITA LA PRUT!" Ceea ce demasca INTERESUL PRINCIPAL AL PARTIDUL AUR: "Unirea Romaniei cu Rusia (NOU URSS PUTINIST) pe criterii religioase". Adica, toti cei care au fondat partidul AUR vor ca Romania sa devina partea a noului URSS al lui Putin, afirmand ca "Romania nu a avut granita la Prut" cand Romania a fost o buna perioada de timp sluga a Moscovei, a URSS-ului, cand noi eram un satelit al URSS si ne-au impus socialismul, comunismul lui Ceasca. Deci, ce vor AURolacii lui George Simion, dar si lacheii lui Teodosie reprezinta "eliminarea granitelor de la Prut" dintre Romania si Moldova, dar mai ales dintre Romania si Rusia, caci in opinia lor Rusia va ocupa complet Ucraina, apoi vor sa refaca ROMANIA MARE (Unirea Romaniei cu MOLDOVA) daca reusesc AURolacii sa ne scoata din UE si NATO. Este evident ca ei vor cu orice pret unirea cu Basarabia, dar uita adevarul istoric si cine este UNICUL SI VESNICUL INAMIC AL ROMANIEI RUSIA (cea care a distrus Romania cand Romania era ROMANIA MARE - ne-a furat BASARABIA...), iar in prezent George Simion si acolitii sai simpatizeaza cu agresorul Rusia (sindromul Stockholm), rezultatul atator ani de coruptie, de sabotaj, de manipulare cu propaganda rusa in acest proces de rusificare a Romaniei si Moldovei. Iar apoi, Ungaria se va alatura, Austria la fel, indicii sunt destule prin Giorgia Meloni "secretara" rusofilului putinist Berlusconi. Avem Le Pen in Franta care poate oricand sa militeze pentru scoaterea Frantei din NATO( Franta - singura tara membra NATO care are arme nucleare de pe continentul nostru). Germani la fel e plina de "agenti rusi" si oricum e dependenta de gaze rusesti sau oricare resurse, deci e "indreptatita" sa "se dea cu rusii" cu prima ocazie, iar Polonia va ajunge, din pacate, iar VICTIMA A RUSIEI. O stie prea bine! Stie ca Germania e mai apropiata de Rusia decat de Polonia, desi lucrurile s-au schimbat, pare ca pentru Polonia nu prea... Si ca sa revenim la mesajul acestui comentariu, AUR NU mai vrea granita "la est", ceea ce inseamna ca Unirea cu Moldova se poate realiza doar daca "ne dam cu rusii" si parasim NATO. Este deja evident faptul ca o tara membra NATO nu-si poate modifica granitele, deci nu se poate realiza UNIREA ROMANIA-MOLDOVA, cu alte cuvinte: AUR a fost creat pentru a ne scoate din NATO si pentru a accepta "oferta de nerefuzat" facuta de Putin, Unirea cu Moldova in schimbul iesirii din NATO. Voi asta vreti? Trebui sa constientizati asta, daca sunteti dispusi sa votati AUR. Sper sa alegeti CORECT!
14
2
Cautati pe youtube: "Dovada: Bianca Dragusanu este prostituata" sau adaugati la linkul de youtube: "watch?v=2O2DO5sbNuQ", caci ma lupt cu cenzura - dovada video audio, inclusiv cu fiul lui Badalau (PSD), dovezi clare ale amestecului de trafic de carne vie, droguri, coruptie in politica romaneasca. Aceste dovezi promeaza absolut tot ce am comentat mai jos si va deschid noi usi spre "cautarea adevarului". Nu-i nimic, daca nu sunteti destul de inteligenti incat sa aflati si sa acceptati adevarul, ramaneti la pupat moaste si la pucat ghiulul lui Teodosie, Terhes, Dan Puric, George Simion si alti AURolaci sau SOSocisti putinisti (tradatori de tara si de neam, oportunisti fara Dumnezeu). Sau, puteti bine mersi sa puneti botul la tot ce va "vand" coruptii astia la TV, la gogosica de campanie. Hai, fiti baieti destepti! Informati-va si votati corect, daca vreti sa salvati ROMANIA!
16
2
De asemenea va recomand sa vizitati siteul PRO-RUS pe care GEORGE SIMION l-a recomandat in urma cu cateva zile: . Repet, ortodoxinfo(punct)ro. De ce un site de propaganda rusa promoveaza "AURolaci" si de ce George Simion promoveaza un asemenea site? RASPUNSUL IL AVETI DEJA. Iar daca nu-l vedeti, recititi intrebarea pana obtineti raspunsul, caci este EVIDENT acolo. Acest site este TOTAL anti NATO si UE, este administrat de niste "sputnikisti" rusofilo-putinisti (Z) si au chiar la zona rezervata "reclamelor" IMAGINI SI MESAJE DE PROMOVARE A LUI CRISTIAN TERHES in campania electorala pentru 2024 (posibil candidat din partea AUR), individ "dragnist" rusofili, care chiar la protestele din 10 august lua apararea jandarmilor si sugera ca protestatarii pasnici sunt platiti de SOROS si alte elemente de propaganda rusa. Dar in realitate, la protestele pasnice din 10 august au existat iNSTIGATORI din NOII GOLANI, din NOUA DREAPTA, din "UNITI SUB TRICOLOR" grupari rusofile si anti-globaliste FONDATE DE GEORGE SIMION si acolitii sai. O buna aprte din provocatorii care la protestele din 10 august s-au luat la bataie cu jandarmii pentru a deturna protestele pasnice erau HULIGANII DIN GALERIILE DE FOTBAL printre care se numara si George Simion si "colegii sai". De semenea o buna parte dintre instigatori erau huligani din tabara lui Dinamo Bucuresti, club administrat o buna perioada de timp de "baroni locali" ai PSD si a avut multi conducatori si oameni din conducere, in general, corupti din partidul PSD, precum Negoita sau alti mafioti lachei ai lui Borcea. Plus de asta, ati obsevrat ca de fiecare data cand "cade" un politician "greu" si ajunge la inchisoare, ajunge si un "mare mafiot roman" coleg de celula cu el, caci astfel isi cumpara politicieni romani PROTECTIA IN INCHISOARE. Banuiesc ca multi nu ati observat, dar au dreptate si proxenetii astia 2 arestati recent pe care ii promoveaza excesiv media romaneasca, conform carora avem o groaza de politicieni corupti care au fost "mana in mana" cu ei. Si mi-am dat seama imediat cand am vazut "asocierea" fiului lui Badalau cu prostituata de lux Bianca Dragusanu si "pestele ei" si asa mai departe. Stiam ca traficul de carne vie este aparat de politicieni romani si sper sa facem dreptate cat mai curand. Cand ai de partea ta politicieni corupti, ai automat si "securisti" caci "securistii" informeaza niste sefi, niste "politicieni sus pusi", iar daca aia sunt corupti, practic MAFIA in adevaratul sens al cuvantului are o bun parte din "securitate" si politica de partea ei. Nu exista termenul de MAFIE fara politicieni corupti. O MAFIE nu ar fi posibila fara ajutor politic si din parte coruptilor din anumite "servicii de securitate", caci altfel nu ar mai fi "MAFIE" ar fi gainarie. Iar noi avem evident MAFIE in politica din Romania. Evenimentele recente sunt "dovada vie" si sper ca mafia sa fie starpita cat mai curand, astfel vom deveni ca in RUSIA unde ESTE DOVADA VIE a ce inseamna sa ai o MAFIE la puterea unei tari nucleare cum se intampla la Moscova, in Kremlin.
15
3
Banuiala mea e ca victima a "vazut sau auzit prea multe" care l-ar putea pune sub acuzare pe pomohac Teodosie, iar apoi a fost eliminat cu metoda ruseasca (otravirea), metoda lui Satana Putin "care nu este atat de n.e.g.r.u cum il vede Lumea" de catre spagoveanu Teodosie "M.a.c.h.e" Petrescu (turnator la securitatea comunisto-stalinisto-ceausista - dovedit oficial cu acte). Nu uitati sa luati in calcul si acest scenariu. Mai ales ca singurul motiv pentru care rusofilul Teodosie nu a fost eliminat din Biserica Ortodoxa Romana inca este faptul ca nu se doreste un SCANDAL care sa ajunga "la urechile" tuturor de pe Pamanat, nu vor "sa pateze imaginea ortodoxiei romanesti" prin punerea sub acuzatie a unui astfel de corupt, tradator, fanatic religios precum "Osama recycle bin Laden" Teodosie, care nu este altceva decat un fariseu, oportunist si "crestin" nepracticant sau care are ca "JOB" preotimea, dar una spune si alta face, nu da doi bani pe LUCRAREA DOMNULUI si ati vazut-o cu ochii vostri de-a lungul timpului. Va reamintesc ca incendiul recent a pornit "din interior". Voi chiar nu va puneti intrebari ce se intampla "in interior"? Era o vorba ca SATANA II VANEAZA PRIMA DATA PE CEI CREDINCIOSI SAU PE CEI VULNERABILI, adica pe aceia care sunt cu adevarat credinciosi si vor sa devina cu adevarat preoti si sa faca LUCRAREA DOMNULUI, dar cum altfel ii pot "elimina" acesti farisei rusofili pseudo-ortodoxiei daca nu asa, facant lucrarea Satanei din Moscova. Cum altfel? Amintiti-va ca si pe Iisus a indraznit Satana sa-l ispiteasca in ideea de a se lepada de Dumnezeu in schimbul apei sau hranii cand era in desert, ispitindu-l sa transforme piatra in paine si asa mai departe. Si unde mai pui ca partidul rusofil al carui membru fondator implicat activ e si Teodosie, este total impotriva consumului de insecte. Cum asa, domnilor? Ioan Botezatorul a mancat toata viata doar lacuste (probabil prajite, dar totul are sens), cu miere salbatica si doar apa. Toate astea pentru ca asa a fost indrumat de catre un inger. Plus de asta nu dorea sa cada in pacat, sa consume mancare de la altii sau sa-i fie pusa in mancare alte chestii non-crestinesti etc. Ideea e ca daca voi ati fi cu adevarat credinciosi, ati fi facut ca Ioan Botezatorul, nu ca Teodosie. Plus de alta, nu este Teodosie nesimtit ca vinde "apa sfintita" si alte cele la BOBOTEAZA, dar tot partidul lui (AUR) este impotriva fix a lui Ioan Botezatorul si a "LUCRARII SALE DUMNEZEIESTI"? Farisei - si cu asta am spus cam totul despre ei. Fiecare e liber sa faca absolut tot ce doreste, atat timp cat este legal sau moral. Deci, AURolacii vor sa interzica in Romania cresterea, productia, consumul sau comertul de insecte. De ce? Cum asa? Faptul ca Ioan Botezatorul consuma insecte prajite este unul dintre putinele indicii despre cam ce avem voie sa consumam noi ca oamenii. Al doilea e interzicerea de a consuma "carne cu viata in ea" ( cu sange in ea ). Si intre toate exista legaturi evidente, fizice, chimice, medicale, astronomice, religioase, toate par a fi scris in Biblie de catre o "civilizatie avansata" sau "extraterestra" (care provine din exteriorul planetei Pamant, nu e nimic vulgar intre divinitate si extraterestri, la fel cum nici OZN, obiect zburator neidentificat, nu inseamna neaparat navete spatiale sau extraterestri. Multi aveti oricum limite in gandire). Si ca sa revenim, daca vreti sa consumati tot restul vietii doar lacuste prajie cu miere salbatica si apa, precum Ioan Botezatorul, ei bine atunci sunteti condamnati la moarte prin infometare de catre AURolaci si Teodosie, caci ei vor sa mancati doar ce "produce statul" cam cum faci pseudo-ortodocsi satansti din Rusia unde "Mama Rusie" sau URSS-ul vechi sau nou este mai presus de Dumnezeu, iar Lui Dumnezeu ii dati ce ii apartine, iar restul de bogatii ii dati lui Satana Putin si faceti tot ce doreste el, caci el s-a autointitulat zeu in carne si oase, adica "Tsar" ca restul satanistilor din istoria Rusiei. Chiar nu vedeti toate legaturile astea dintre AUR-Rusia-Teodosie-fosta perioada comunista-legionarism-fascismul nazistilor imbinat in prezent cu socialismul lui Stalin in noua ideologie "rashism" adica "Hitler+Stalin=Putin", noul "regim nuclear" pe care il conduce satana Putin este mult mai rau decat cele al nazistilor si sovietiiclor. Ambele au atacat Polonia in ideea de a imparti tarile din Europa si au inceput FIX la fel printr-o "operatiune speciala" precum a lui Putin. E cuvant cu cuvant dovada clara ca Putin imbina ce era mai rau din nazism cu ce era mai rau in URSS: "On September 1, 1939, Germany invaded Poland. To justify the action, Nazi propagandists accused Poland of persecuting ethnic Germans living in Poland. They also falsely claimed that Poland was planning, with its allies Great Britain and France, to encircle and dismember Germany.". Ce alte dovezi mai vreti? E totul scris n.e.g.r.u pe alb in istorie. Care este motivul pentru care Rusia a invadat in 24 februarie 2022 Ucraina? FIX LA FEL: "The Russian leader said his forces invaded Ukraine because a genocide was underway against Russian-speakers." De asemenea acuza ca nazistii ca: "Ucraina vrea sa devina aliata cu NATO si sa destrame Federatie Rusa". E cuvant cu cuvant "preluarea nazismului" sub "umbrela nucleara a Federatiei Ruse mostenite de la IMPERIUL RAULUI care era URSS". Astea par a fi VREMURILE DIN URMA, caci asta vor satanistii rusi, vor inceperea ULTIMULUI RAZBOI MONDIAL, adica AL TREILEA RAZBOI MONDIAL (de data acceasta razboi mondial nuclear - apocalipsa nucleara - APOCALIPSA BIBLICA in urma carei nu va mai ramane nimeni in viata). Aveti toate dovezile clare ca Satana Putin VA CERE SA VA "INCHINATI RUSIEI" SAU VETI MURI. Este fix "antihrismul din vremurile din urma", va cere sa luati steaua ruseasca pe frunte si pe brate (adica sa luptati alaturi de orcii rusi impotriva lumii libere si a credinciosilor adevarati, impotriva omului pe care Dumnezeu l-a facut dupa chipul si asemanarea Sa, adica sa lupati impotriva Lui Dumnezeu... asta va cere Satana Putin prin "infratirea la rasarit cu Rusia (pseudo)ortodoxa). Practic Satana Putin si Rusia va cere sa luati SEMNELE FIARAI din Rusia sau veti muri cu totii). Deci daca Iisus se va intoarce a doua oara sa opreasca pe cineva, pe antihrist, pe Satana Putin il va distruge, nu pe Biden sau restul liderilor occidentali, vestici sau "globalisti" dupa cum ii numesc satanistii rusi. Caci in partea noastra a lumii, noi oamenii liberi decidem prin vot liber democratic, iar in partea EURASIANISMULUI decide pentru toti un MAD KING, un rege nebun, un autointitulat zeu in carne si oase Putin, un ANTIHRIST care se crede demn sa opreasca la ora fixa stabilita de el in urma pornirii unui razboi nuclear si apocalipsei nucleare biblice. Peste toate astea, ce face Putin este BLASFEMIE si va plati grav pentru asta. "Operatiunea speciala" a lui Putin a esuat deja pe hartie, cand va esua definitiv si "pe campul de lupta" atunci isi va arata SATANA PUTIN adevaratele coarne. Practic, Putin nu mai are scapare, este condamnat deja la moarte de propriul popor. Singura solutie ca poporul rus sa nu-l ucida pe Putin este sa ocupe intreaga Ucraina pentru a justifica toata nenorocirea, moartea, blestemele si saracia pe care a adus-o asupra "Federatiei Ruse". Daca va esua, va fi ucis fara mila, probabil va muri otravit si va avea o moarte grea, lunga, in chinuri, ca mai apoi sa ajunga evident in IAD. Putin s-a lepadat de Dumnezeu, nimic din ce face el nu mai are legatura cu LUCRAREA DOMNULUI. Daca apare Putin la TV peste 2 minute si spune ca renunta la acest razboi, soldatii orci rusi se retrag si parasesc definitiv Ucraina astfel ea sa revine la granitele recunoscut global in 1991, atunci se va ajunge la PACE. Putin va fi alungat si scos drept "tap ispasitor", va fi eliminat de conducerea Rusiei, se va produce o schimbare enorma si nemiloasa in conducerea Rusiei unde vor fi condamnati la moarte pentru crime de razboi si inalta tradare mai toti lacheii lui Putin, iar Rusia va deveni cel mai probabil democrata. Poporul rus va avea de ales dintre anumite partide noi formate de actuala opuzitie REALA a lui Putin. Si vor urma ani de refacere a Rusiei si a imaginii ei in ochii "vecinilor". Totul e atat de simplu si fara moarte a oamenilor nevinovati prin razboaie nedrepte precum cel din prezent. Caderea regimului din Rusia nu inseamna neaparat destramarea Rusiei. Este adevarat, exista riscul ca Tatarstan si cateva popoare subjugate de rusi de-a lungul istoriei, chiar Cecenia, Georgia etc sa devina libere CU ADEVART, adica fix cum s-a intamplat cu Ucraina in 1991 dupa destramarea URSS. Pe langa toate astea, aceea independenta a Ucrainei din 1991 este unul dintre principalele motive pentru care Putin ataca cu atata sange rece in prezent inclusiv civilii, caci vrea sa sperie orice alti DORITORI de a se rupe de Federatia Rusa pe viitor cum e cazul Tatarstanului. Prin definitie, asta se numeste si TERORISM, prin acte de violenta vrea sa starneasca frica in randul civililor din Tatarstan si nu numai, dar mai ales in randul civililor din Moldova, pe care ii va "convinge" sa nu se uneasca deloc cu Romania, pentru a nu fi atacati la randul lor de Putin precum civilii din Ucraina. E un fel de "puterea exemplului". Este fix acelasi scenariu, cei din Transnistria reprezinta fix "Donbasul" Moldovei si apoi vor face fix la fel, se vor "extinde" pana la ocupatie totala, sub steag fals conform caruia propaganda rusa va minti ca moldovenii unionisti care vor refacerea Romaniei mari fac gen0cid in Transnistria si blablabla pentru a avea orcii "scuza perfecta" inclusiv pentru carnea de tun ca mai apoi sa invadeze COMPLET intreaga Moldova. Deci, aceasta APOCALIPSA BIBLICA a lui Putin poate fi AMANATA, daca Rusia isi schimba regimul si isi recunoaste infrangerea in acest razboi din Ucraina. Dar ei nu vor asta, vor sa il provoace pe Iisus sa vina a doua oara, vor sa distruga intreaga planeta daca refuzam "conditiile de securitate a Rusiei". Fratilor, puneti burta pe carte! Este fix ANTIHRISM! Au mai fost incercari in trecut, chiar in al doilea razboi mondial, iar in urma pornirii ULTIMULUI RAZBOI MONDIAL (al 3-lea), atunci isi va arata fata SATANA, ANTIHRISTUL, iar Satana e Putin. Nu e Biden, caci Biden poate bine mersi sa piarda alegerile din 2024 si vine altcineva care va continua sa ajute Ucraina, chiar si republican fiind. Doar Trump l-ar ajuta pe Putin, este evident. Apocalipsa Biblica se va implini fie prin AL TREILEA RAZBOI MONDIAL (nuclear) fie prin prea multa libertate cand Lumea va deveni putred de pacatoasa si va muri in urma catastrofelor "naturale", inclusiv venite din spatiu. Astea sunt cele 2 variante. Observam ca daca Rusia va incepe acest razboi nuclear, APOCALIPSA va incepe in scurta perioada urmatoare, iar daca Rusia isi schimba regimul si se ajunge la pace, chiar cu riscul pierderii anumitor teritorii mici, atunci va fi pace multa vreme pana cand omul va deveni mult prea liber sau pacatos, sau poate omul se va schimba in bine si se va intoarce cu fata spre Dumnezeu. In orice caz, Rusia din prezent trimite credinciosi la moarte sigura, ba chiar ii baga fortat IN PACAT, in cazul mobilizarii obligatorii pe tot globul in care soldatii for fi obligati SA UCIDA ALTI oameni mobilizati fortat. Deci nu-mi spuneti mie cine e rau si cine e bun, caci e clar ca multi dintre voi nu aveti discernamant daca inca mai credeti ca Rusia trebuie sa castige. Studati istoria, trecutul, daca vreti sa intelegeti cu adevarat prezentul si sa "claditi" un viitor mai bun pentru voi, pentru copiii vostri, pentru Romania si pentru intreaga planeta Pamant. Lasati-l pe Teodosie cu fanatismul lui si afacerile de pupat moaste si alte traditii impuse de rusi in cele 12 invazii ale pamanturilor romanesti. Cat timp Romania a fost sub ocupatie rusa de-a lungul istoriei a capatat aceste traditii sataniste de la Rusia, invadatorii le-au impus si au ramas asa pana in prezent. Nu zice nimeni ca e ceva normal sau corect, ori benefic sa pupati moaste, sa mancati coliva ca in Rusia unde este mancare traditionala si toate celelalte. Multi chiar nu realizati lucrurile astea, sunteti prea "mici", prea incuiati la minte. Pe batrani ii intelegem, caci saracii au fost crescuti asa cu arma la ceafa, cu invadatorii printre ei, la fel si bunicii si strabunicii vostri. Acest razboi din Ucraina va ajuta sa intelegeti pe pielea voastra ce s-a intamplat in trecut. La fel si cum actioneza preotii pro-rusi din Ucraina, este dovada clara ca in Romania inca exista pro-rusi, "agenti rusi" lasati de invadatori pentru a TURNA LA MOSCOVA orice urma de renastere a nazismului in Romania. O stiti prea bine, Germania e plina de "agenti rusi" care toarna in prezent la Moscova. Sunt sanse mai mari ca Hitler sa se "reintoarca" in Austria (tara unde s-a nascut Hitler), decat in Germania din prezent. Teodosie este dovada vie a fariseilor din perioada vietii lui Iisus, este dovada vie a turnatorilor la securitatea comunista a lui Ceausescu, este dovada vie a preotilor care turnau tot ce spuneati voi la spovedanie si va parau la "securitsi" cand veneau "Cu Craciunul" sau "Cu Boboteaza" si alte "vizite" de genul, va parau daca aveati televizoare sau alte chestii interzise de regimul ceausist etc. La fel, cand merg la Athos si se intalnesc cu alti pomohaci din Rusia, pomohacii romani "de sub Teodosie" toarna tot sau primesc ordine DE LA MOSCOVA. E simplu si evident faptul ca Teodosie ii baga cu spaga pe studentii de la teologie astfel incat II ARE LA MANA, ii ajuta, iar ei il ajuta, devin lacheii lui LOIALI. Sunt "partners in crime" si impreuna fac lucrarea Satanei din Rusia(PUTIN), ci nu pe a Lui Dumnezeu. Acum intelegeti cum de stiau tot securistii lui Ceausescu sau cum de stia Arsenie Boca cum vor sfarsi sotii Ceausescu chiar inainte de Craciun etc? Acum stiti cum de organizeaza AURolacii proteste fix cand au loc actiuni ale Rusiei inclusiv acea invazie din Ucraina etc? Cuvantul cheie este "fariseii" lui Teodosie. AUR are nu numai Rusia in spate prin Teodosie si alti rusofili, dar are si multi securisti romani, sau fosti securisti inclusiv din perioada ceausista. Are si fosti turnatori precum Teodosie, Dan Puric, Cristoiu etc. Toti fac LUCRAREA SATANEI PUTIN in prezent, fac interesele Rusiei in Romania. Motivul? Reintoarcerea la dictatura "locala" romaneasca dar care sa plateasca tribut "Tsarului Putin", adica sfere de influenta si Romania pe post de satelit al "Noului URSS" al lui Putin. In trecut era numit IMPERIUL RAULUI, iar acum Putin care imbina ce era mai rau in nazism sau URSS, vrea sa numeasca noul URSS "IMPERIU ORTODOX" sau "infratirea la rasarit pe criterii religioase" sau "civilizatie comuna Romania-Rusia", asta spun: Calin Georgescu, George Simion, Dan Puric, asta spun legionarii fascisti antisemiti ai lui Tarziu din NOUA DREAPTA, din AUR, din SOS, o parte din PSD (fost FSN impus de Moscova prin Iliescu). Asta spune Lavric: "Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate". Mai este nevoie sa adaug altceva? Banuiesc ca NU! Dar mai adaug si ce a spus FOCSA DIN AUR: " I-ai dat un motiv țarului Putin să-și umfle mușchii, să-și dea drumul la violența care să zăcea în el. I-ai dat tu un motiv. Bineînțeles, susținuți acești ucraineni de o mână de globaliști, care fac bani de pe vinderea de armament, avându-l ca papițoi și marionetă pe robinete Biden. Îl cheamă și robinete, că de asta i se mai spune, făceau ăștia glume, bideu. Că are acolo robinete. Așa e numele lui”, a mai afirmat Focșa, fiind de părere că Statele Unite caută doar să-și vândă armamentul. Dumitru Focșa, ales de Constanța la primul mandat, a fost exclus de AUR după ce și-a agresat soția săptămâna trecută, fiind așteptată și o demisie a acestuia din Parlament." MAI AVETI NEVOIE DE ALTE DOVEZI? Asta este AUR condus de Rusia, de George Simon cu securistii si fostii securisti, cu Teodosie si acolitii pro-rusi etc. Acum intelegeti de ce aduc in discutie AUR si Rusia cand e stire despre Teodosie? Pentru ca EI SUNT IN PAT CU DIAVOLUL. Ei NU fac LUCRAREA DOMNULUI ei fac lucrarea Satanei in carne si oase Putin. E o diferenta ca de la IAD la CER. Iadul e rosu ca lava, ca miezul (nucleul) Pamantului ca Rusia si URSS sau China, iar CERUL e albastru ca NATO, ca apa marii, ca PLANETA ALBASTRA PAMANT, ca intreg universul cum il vedem noi de aici de pe Pamant cu ochiul liber. Cand te gandesti la Dumnezeu, te gandesti la cerul albastru fara nori, te gandesti la albastru, la UE si NATO, nu la rosul comunist, nazist, socialist, chinezesc, la sange, razboaie, foc, satana rosie, la focul iadului sau la iadul in sine ori fata lui Putin cand intra in biserici la evenimente, rosu la fata caci arde pe interior cand se gande ca se apropie JUDECATA DE APOI, de unde va fi trimis direct in iadul vesnic langa Stalin si Hitler. Rosu la fata ca Dan Puric cand imprastie propaganda rusa la televiziuni caci stie ca il urmaresc si eu si Iisus si Dumnezeu si intreaga DIVINITATE. Stii ca tot ce v-am promis, ati primit, Purice! Stiu ca ajunge la tine ce iti adresez. Ai tot timpul sa te schimbi si sa te lepezi de Satana! Caci cu noi este Dumnezeu, dar cu voi este doar Satana Putin. Cine va castiga? O stiti pana si voi ca doar BINELE VA BIRUI. Acum alegeti de partea cui sunteti. Sunteti cu fariseii lui Teodosie sau cu noi oamenii liberi si credinciosi, nu fara de pacat, dar oameni in adevaratul sens al cuvantului? Tocmai asta este motivul pentru care exista o JUDECATA DE APOI, caci nu e nimeni atat de bun si drept incat sa vada Imparatia Cerurilor, iar cei putini care vor reusi sa ajunga acolo vor fi IERTATI DE PACATELE LOR mici, dar existente. Nu mai incercati sa faceti voi RAI aici pe Pamant, ca au incercat sa-si faca si altii, inclusiv Hitler care vedea "Raiul pe Pamant" dupa propria imginatie si dorea o lume plina de nazisti, un RAI PE PAMANT plin de nazisti, cum si Putin doreste un "RAI PE PAMANT" Russkiy Mir plin doar de vorbitori de limba rusa. "„Va mai spun iarasi ca este mai usor sa treaca o camila prin urechea acului, decat sa intre un bogat in Imparatia lui Dumnezeu”. Tu, Teodosie, esti milionar in euro. O stiu si eu, o stii si tu, o stie aproape toata lumea DE PARTEA CUI ESTI TU, muritorule, fariseule, tradatorule ca Iuda care te-ai lepadat de Dumnezeu pentru banii tai, pentru rublele fara valoare ale lui Satana Putin. Renunta la toata averea, doar asta "iti vei cumpara un loc mai bun la Judecata de Apoi". Sau o pastrezi pentru tine, pentru partidul AUR sau SOS? Sau pentru viitoarea "Romanie socialista" pentru viitoarea Romania "satelit a Rusiei". Pentru cine strangi toti banii aia, Teodosie? Pentru copiii tai?
17
3
Asa.. N ai competente nenorocitule, când e vorba sa faci ceva pentru supușii tai. Ordinarule!!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212