REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Irina Rimes, afectată de răutățile gratuite din mediul online. Artista nu și-a dorit niciodată să fie faimoasă

Irina Rimes, afectată de răutățile gratuite din mediul online. Artista nu și-a dorit niciodată să fie faimoasă

Valentina CAMARA 5 decembrie 2022 | 00:00 1007

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, însă a reușit să găsească succesul pe care îl căuta în România. Artista a devenit cunoscută și este îndrăgită de foarte mulți oameni datorită talentului și vocii sale.

Irina Rimes

Vedeta a lansat melodii care în scurt timp au ajuns în tranding-ul românesc și în care publicul s-a regăsit.

Cât o afectează comentariile de hate pe Irina Rimes

Irina Rimes este foarte activă pe rețelele de socializare și are o relație foarte apropiată cu fanii ei cu care împarte toate momentele din viața ei, indiferent dacă sunt rele sau bune. Recent, artista a fost întrebată de către unul din urmăritorii săi cum face față comentariilor de hate. Ca răspuns, vedeta nu a ezitat în a spune că, într-o anumită măsură, se simte afectată de acest gen de reacții, însă a învățat să treacă peste aceste mici obstacole, deoarece întotdeauna vor exista oameni care nu vor rezona cu personalitatea și muzica sa.

„Cum să-l gestionez? Nu am cum să-l gestionez.

Nu pot să spun că nu m-a afectat și nu pot să spun că nu mă afectează, dar încerc să trec peste ca peste orice altă greutate și să înțeleg că vor exista mereu oameni care nu te plac și e normal, e ok”, a declarat bruneta pe Instagram.

Scopul Irinei Rimes nu a fost să devină faimoasă

Irina Rimes a demonstrat de-a lungul timpului că este pasionată de muzică și că își pune sufletul în fiecare melodie pe care o lansează, însă, pentru ca melodiile ei să fie auzite de câți mai mulți oameni,  vedeta a fost nevoită să se expună în spațiul public, în ciuda faptului că nu acesta a fost scopul ei inițial. Artista a mărturisit că nu și-a dorit să devină faimoasă, însă numai în acest fel muzica ei putea ajunge la cât mai multe persoane.

„Cumva, eu niciodată nu mi-am dorit să fiu în lumina reflectoarelor, scopul meu nu era să devin vedetă, ci să cânt, mie îmi place să cânt și să cânt ceea ce compun, dar am înțeles că dacă vreau ca muzica mea să ajungă la cât mai multă lume, trebuie să intru în lumina reflectoarelor, așa că de fiecare dată când sunt în lumina reflectoarelor, în afara concertelor, este pentru că vreau ca muzica mea să ajungă la cât mai mulți oameni și să schimbe cât mai multe vieți”, a precizat artista în online, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un lucru e clar, Irina se imbraca tare urat. poarta niste rochii sau fuste care in partea din fata i se vad chilotii si in spate e pana la podea, rochia.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367