REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Irina Rimes, gafă pe platoul de filmare de la „Vocea României”: „Mai mult eram nervoasă”

Irina Rimes, gafă pe platoul de filmare de la „Vocea României”: „Mai mult eram nervoasă”

Replica API 12 iulie 2022 | 00:00 1097

Irina Rimes a revenit la „Vocea României” după 2 ani de pauză. Cântăreața este cunoscută pentru faptul că este foarte emotivă și puțini știu că până acum ea avea trac de micul ecran.

Irina Rimes

Artista a mărturisit că abia după cele două sezoane de la „Vocea României” a reușit să mai treacă peste emoțiile pe care le avea în fața camerelor de filmat. Irina Rimes ocupă scaunul de antrenor în show-ul de la PRO TV din anul 2018.

„Normal că mi-a fost dor. Tuturor ne-a fost dor. Este un antrenament foarte mișto, pe care, dacă nu-l ai, ți-l dorești. Devine ca un fel de drog. E un proiect care te provoacă foarte mult. Cel puțin așa a fost pentru mine. Plus că e entuziasmul de a face televiziune, după atâta timp. Luminile, oamenii, nu știu, toată energia asta bună care plutește aici, mă entuziasmează foarte tare. Când am intrat în platou am avut un nivel foarte crescut de adrenalină, de bucurie. Nu mă așteptam să fie așa, dar a fost extraordinar să aud oamenii, să văd platoul, să văd echipa, să îmi dau seama că începe nebunia”, a povestit Irina Rimes, scrie ego.ro, citată de Libertatea.

Vedeta de la PRO TV a recunoscut că are emoții de fiecare dată. „Dacă vorbim despre emoții, da, am emoții și sper să le am tot timpul pentru că emoțiile ne fac să fim umani și construiesc din moment unul extraordinar. Dacă nu am avea emoții cred că ar fi un moment banal. În schimb, când vine vorba de trac, cred că am cam scăpat de trac pentru că experiența sezoanelor trecute m-au învățat niște lucruri pe care acum o să le folosesc, o să le pun în practică. Nu că mi-am făcut vreo strategie, cred că anul acesta strategia mea este să prind gustul show-ului, să iubesc tot ce se întâmplă aici și să mă simt foarte bine, iar la rândul meu să transmit această energie atât concurenților cât și colegilor mei”, a mai povestit Irina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
neinteresant . Oana Roman a mai slabit?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272