REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Irina Shayk este istorie! Cine este noua iubită a lui Bradley Cooper

Irina Shayk este istorie! Cine este noua iubită a lui Bradley Cooper

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 915

Bradley Cooper, unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood, iubește din nou și nu mai este liber! Fostul iubit al modelului Irina Shayk a făcut o nouă cucerire, iar identitatea acesteia i-a luat pe toți prin surprindere.

Bradley Cooper

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit în anul 2019, după patru ani de relație. Atunci s-a zvonit că cea care le-ar fi spart casa ar fi fost Lady Gaga, de care Bradley s-a apropiat foarte mult în timpul filmării peliculei „A Star is Born". Iată că timpul a trecut și a demonstrat că între Brad și Lady Gaga nu a existat nimic mai mult decât o simpatie reciprocă și o prietenie sinceră.

Conform publicațiilor de peste Ocean, Bradley este îndrăgostit până peste cap de Huma Abedin, om politic și nimeni alta decât mâna dreaptă a lui Hilary Clinton! Cei doi se întâlnesc, în secret de câteva luni, iar cea care i-a adus împreună a fost Anna Wintor, redactor-șef al revistei Vogue, conform publicației PageSix, citată de click.ro.

Huma Abedin, sursă foto: Profimedia

„Anna a făcut pe pețitoarea. Este prietenă foarte bună cu Bradley, iar pe Huma o adoră”, ar fi declarat o sursă apropiată cuplului, conform aceleiași publicații. Motivul pentru care Bradley și Huma nu doresc să se afișeze public este unul întemeiat: Femeia trece printr-un proces de divorț complicat de Anthony Weiner, fost congresman.

Bradley Cooper și Irina Shayk încă au resentimente

Bradley Cooper și Irina Shayk au trăit timp de patru ani o frumoasă poveste de iubire, din care a rezultat o fetiță adorabilă pe nume Lea de Seine. În 2019 s-au despărțit discret, după ce în presa din întreaga lume au apărut mai multe zvonuri conform cărora Bradley Cooper s-ar fi îndrăgostit irmediabil de Lady Gaga.

Irina Shayk nu a dorit să vorbească niciodată public despre motivele rupturii, iar actorul a păstrat misterul asupra separării. Bradley și Irina păstrează legătura de dragul fiicei pe care o au împreună, însă nu pare să fie cale de împăcare între ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272