REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a pozat în pijamale

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a pozat în pijamale

Replica API 19 decembrie 2019 | 00:00 578

Irina Tănase

Irina Tănase este singură de când Liviu Dragnea a fost închis în penitenciar. Aceasta se ocupă de afaceri, dar are şi timp liber, atunci când se pozează în ipostaze neaşteptate.

Irina Tănase a fost în vizorul presei încă de când s-a aflat că trăieşte o poveste de iubire cu Liviu Dragnea. La 27 de ani, tânăra are o viaţă profesională de succes. Chiar dacă are un program ocupat, pare că mereu îşi face timp şi pentru ea, pentru viaţa personală. E foarte actrivă în mediul online, mai ales pe Instagram.

Foto: Instagram

A uimit recent cu o postare pe care a făcut-o în mediul online. Irina Tănase a postat o imagine cu ea, în pijamale. Se pare că stă întinsă pe pat, se relaxează. Poartă un tricou simplu, roz, cu un imprimeu cu un personaj dintr-un desen animat.

Se pare că ea se implică şi în cazurile umanitare. Irina Tănase a mărturisit că în copilărie a suferit o boală foarte gravă, care o putea ucide oricând. Aceste dezvăluiri vin acum, când o mamă disperată cere ajutor pentru salvarea bebeluşului ei.

„Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulţi bebeluşi. Din fericire, există tratament. Costă 2 milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte. Există această posibilitate de a-l salva. Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Şi pot înţelege disperarea părinţilor şi clipele grele prin care ei trec. Când primeşti un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură”, a spus Irina Tănase pe Instagram.

Ea cere ajutorul pentru Robert, bebeluşul de doar o lună al Irinei Grabazei, diagnosticat cu o boală genetică rară, a cărui viaţă poate fi salvată doar cu un vaccin care costă 2.1 milioane de dolari.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este vremea lor . A panaramelor de tot felul. Sunt curios mama-sa si tata-su acestei fete proaste si fara de minte, ce spun? Nu au rusine, pentru ca nu au educatie.Pentru ca nu au citit o carte, iar diplomele sunt luate fara sa mearga la scoala. Golaneala.
1
0
Stiu ca suna inuman dar 2,1mil.de dolari pentru o viata de om nu se justifica ,si cine are asemenea preturi la vaccinuri?
1
0
Asta este stire de ziar serios???.sunteti penibili.
2
0
vine curand bunicutu din parnaie si-i aduce jucaria ca sa se joace...
6
1
Mai e putin si iese "tat-su" din parnaie.
7
1
sa-l suga pe dragnea in puscarie si sa-i dea cele 2 mil de dolari necesare ... stie irinuca
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272