REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Irina Tănase, revoltată de dosarul de la DNA al fostului lider PSD, Liviu Dragnea

Irina Tănase, revoltată de dosarul de la DNA al fostului lider PSD, Liviu Dragnea

Replica API 18 ianuarie 2021 | 23:03 1508

Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a oferit, luni seara, la România TV, noi informații despre dosarul de la DNA a politicianului, în care este este pus sub acuzare în cazul vizitei în SUA.

Liviu Dragnea, Irina Tănase

"N-am primit încă dosarul, dar am citit ordonanța prin care s-a început urmărirea penală. Există niște povești, beletristică. Există acolo o acuzație, că Liviu ar fi ajutat o firmă americană să câștige un contract militar.

Este vorba despre un contract care nu s-a realizat. Această firmă a mers la Ministerul Apărării și Ministerul Economiei cu ambasadorul SUA de atunci, Hans Klemm. Nu înseamnă că trebuie să facem țap ispășitor din Liviu Dragnea.

Sunt lucruri care pot fi verificate", a spus Irina Tănase, scrie stiripesurse.ro.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost citat la Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar în care se investighează prezenţa sa la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump de la începutul anului 2017. Dragnea este urmărit penal de procurorii DNA într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi folosire a influenţei sau autorităţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O muista sugace
0
0
Lasa ce ai citit prin dosar tu curca proasta,daca vrei sa stii cum sta treaba ia legatura cu sforarul ala pe care l-a numit iubitul tau consul la Bonn pentru ca asa a vrut pu-a lui,ca iti explica ala pentru care"merite deobesebite"l-a recompensat L.Dragnea cu postul ala.
2
0
S-a revoltat panarama ,e grav lasa ca gasesti alt fraer
1
0
Cind furai bani de la orfani sa-ti iei bmw nu erai revoltata,fa?Sper sa moara in pirnaie si sa se aleaga praful de toti banoii furati,iar tu irina,panaramo,sa dai cu mopul in case sa-ti cistigi piinea!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369