REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre relația cu Monica Gabor: „Nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele”

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre relația cu Monica Gabor: „Nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele”

Valentina CAMARA 3 februarie 2023 | 00:00 758

Rămas fără avere, Irinel Columbeanu trăiește din amintiri. Fostul milionar a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu fosta sa soție cu care are o fiică, Irinuca. Cei doi au divorțat în urmă cu 12 ani.

Irinel Columbeanu, dezvaluiri despre relatia cu Monica Gabor: „Nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele”

Irinel Columbeanu a mărturisit că și la 12 ani de la divorțul de Monica Gabor, fosta sa soție este iubirea vieții lui. Omul de afaceri a fost invitat în emisiunea fostei concurente de la „Bravo, ai stil!” Cristina Șișcanu. El a mărturisit că nu a înșelat-o pe fosta sa soție. Monica l-a acuzat pe tatăl fetiței sale, Irinuca, de infidelitate. Ulterior, cei doi au divorțat.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp ce cinci ani. Relația lor a generat multe controverse din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. În ciuda faptului că păreau să fie o familie fericită, mai ales, după ce s-a născut Irinuca, adevărul nu a fost acesta. Monica a fost foarte supărată după ce mai multe înregistrări cu soțul ei au fost făcute publice.

Irinel Columbeanu susține că nu a înșelat-o pe Monica Gabor

În acele videoclipuri se putea vedea cum Irinel Columbeanu era alături de mai multe tiere într-un jacuzzi. În ciuda acestui lucru, omul de afaceri a susținut că el nu a înșelat-o niciodată pe fosta sa soție. Afaceristul a mai adăugat că de vină pentru destrămarea căsniciei lor a fost orgoliul. „O baie zic că e nevinovată, nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele pe lumea asta. Eu am aflat din presă de depunerea actelor de divorț”, a spus Columbeanu.

Afaceristul trece printr-o perioadă destul de complicată din punct de vedere financiar. El a mărturisit că a fost nevoit să îi ceară ajutorul Monicăi. În ceea ce privește veniturile sale actuale, Columbeanu a spus că acestea sunt „catastrofale”. Averea lui era estimată la aproximativ 150 de milioane de euro în 2007, dar a început să scadă considerabil. În doar câțiva ani averea lui Columbeanu a ajuns la șapte milioane de euro. Ulterior, el a fost executat silit de bănci ăn 2015.

„Regret că am fost prea credul. Acum am o situație materială destul de modestă. Pe mine nu m-au schimbat banii. Sunt mulți oameni pe care banii îi schimbă. Pe Monica au schimbat-o banii. Se vede în felul în care vorbește cu cei din jurul ei. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin vreo schimbare”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272