REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Irinel Columbeanu, pedepsit de Oana Cojocaru după „escapada” cu puștoaice

Irinel Columbeanu, pedepsit de Oana Cojocaru după „escapada” cu puștoaice

Replica API 30 mai 2021 | 14:13 34345

Escapada în miez de noapte pe care Irinel Columbeanu a avut-o cu două puștoiace nu i-ar fi picat bine deloc Oanei Cojocaru. Se pare că tânăra i-ar fi dat papucii omul de afaceri după ce a văzut imaginile apărute în presă, scrie cancan.ro.

Irinel Columbeanu, Oana Cojocaru

Chiar dacă relația lor de iubire s-ar fi încheiat de ceva timp, Oana nu ar avea cum să nu se simtă afectată de acțiunile lui Irinel Columbeanu, mai ales că în urmă cu ceva timp tatăl ei a decedat, iar suferința nu poate fi alinată încă de nimeni și nimic.

„Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze pentru că ne-am despărțit”, a declarat Oana Cojocaru.

Reacția lui Irinel despre escapada nocturnă

Omul de afaceri spune că nu exclude varianta unei noi relații, pentru că, așa cum spune el, fetele tinere îi dau și îi iau energia. „Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Irinel și Oana s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani pe litoral. Bruneta era una dintre fotomodelele care defilau pe podiumul Top Model România. Irinel a pus ochii pe ea în timpul unei prezentări și nu s-a lăsat până nu a cucerit-o.

Nu i-a fost nici foarte greu, având în vedere că afaceristul avea la vremea respectivă multe milioane de euro în conturi. Oana afirma în urmă cu 4 ani că este îndrăgostită de afacerist a dat bir cu fugiții după ce acesta a sărăcit.

A fost multă vreme în top

În 2008, potrivit informațiilor oferite de site-urile de specialitate, Irinel Columbeanu deținea o avere de aproximativ 60 de milioane de euro. În 2007, cifra era absolut spectaculoasă – 150 milioane de euro.

Doar că în anul 2008 s-a vorbit de “doar” 40 de milioane de euro, în timp ce în 2009 au fost contabilizate aproximativ 7 milioane de euro. Iar timpul a trecut, banii din conturile omului de afaceri scăzând dramatic. Omul de afaceri nu a dorit să dea niciodată detalii despre problemele financiare, preferând să fie cât mai discret cu putință însă a fost clar pentru toată lumea că impasul financiar nu putea fi contestat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati cuminti ca nebunul e plin de bani dar experimenteaza cum e sa fi pamantean. Nu mai rezista mult si incepe sa isi scoata de la pivnita averea. O sa vedeti.
0
0
Acum mosu cauta mancare pring ghenele de gunoi, alaturi cu maidanezii
3
1
E pedofil, sigur..
2
7
Vai de capul lui. Un looser care incearca sa atraga atentia
4
0
Ei l-a pedepsit pe naiba,Irinel stie ca atata timp cat are bani aterizeaza "parasutistele"in patul lui,asta este tot.
6
0
UN DOBITIC CARE I A CHELTUIT BANII LUI TATICU
5
2
Asta o fi pedofil
12
1
Adevarul e ca Irinel de ditamai armasarul...
7
3
jos ati ajuns..astea is stiri? huo
5
2
Care este stirea?
10
1
Fugi ma caricatura
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272