REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Irinel Columbeanu vrea să facă afaceri cu fiica lui

Irinel Columbeanu vrea să facă afaceri cu fiica lui

Andreea VREJOIU 18 iulie 2023 | 00:00 250

Irinel Columbeanu are planuri mari după ce s-a întors din Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a vizitat fiica. Omul de afaceri vrea să o implice pe Irina într-un business, în București. Fostul soț al Monicăi Gabor are un prieten care își dorește să deschidă un restaurant vegan în Capitală și s-a gândit că fiicei lui îi va plăcea acest tip de afacere.

Irinel Columbeanu vrea sa faca afaceri cu fiica lui

„Prietenul meu va deschide un restaurant vegan și la București, unde mă voi implica, posibil și eu și Irina care e demult vegană convinsă”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Abia ce s-a întors din Malibu, iar omul de afaceri a fost plecat într-o altă vacanță. Irinel Columbeanu a ajuns în Malaga, acolo unde s-a revăzut cu vechi prieteni. „Am acceptat invitația unui prieten cu care trebuia să petrec și sărbătorile de iarnă. Dar la acea vreme nu am mai putut ajunge. A fost foarte bine. Malaga/Marbella e o zonă superbă. M-am întâlnit acolo cu un alt prieten din copilărie, Nelu Giumba. Am fost la restaurantul lui vegan din zonă.”

Acolo, Irinel Columbeanu a cunoscut-o pe Andreia și a rămas plăcut impresionat de aceasta. Fostul soț al Monicăi Gabor a trecut recent printr-o despărțire. El povestea că are o relație cu o femeie pe nume Ani, care este femeie de afaceri, însă povestea lor de dragoste a ajuns rapid la final.

„Andreia este o fată extrem de frumușică și veselă. E asistenta lui Ali Benkirane, un alt prieten vechi la care m-am dus la Malaga. Ea m-a condus și la avion ca să mă îmbarc pentru cursa de la Malaga la Otopeni. O plac tare mult, e o femeie exceptională”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus menționată, conform libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468