REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Ironiile lui Tudorel Toader la adresa semnatarilor moțiunii: La ce a recurs ca să îi taxeze pe cei de la PNL și USR

Ironiile lui Tudorel Toader la adresa semnatarilor moțiunii: La ce a recurs ca să îi taxeze pe cei de la PNL și USR

Replica API 31 octombrie 2018 | 00:49 391

Marți, în Camera Deputaților se dezbate moțiunea simplă la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader. Moțiunea simplă este intitulată „Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)”, iar votul va fi dat în ședința de plen de miercuri.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, în momentul dezbaterii moțiunii la adresa sa, în Camera Deputaților, că semnatarii documentului, parlamentarii de la PNL și USR, au făcut referire la perioada sovietică. În plus, le-a amintit că pentru a-l evalua, ar trebui să aibă aceleași calități și nivel ca el.

”Am observat că a încercat să facă o evaluare pe modelul pe care l-am făcut eu, în 20 de puncte, chiar dacă unele au tot fost repetate. A făcut referire de cel puţin trei ori la sistemul sovietic, din diferite perspective. Spune de nota 4. Nu au spus care a fost şi sistemul de referinţă. Repetând de trei ori sistemul sovietic, după acesta grila de notare este de la 1 la 5. Mai este un principiu care spune că cel care te evaluează trebuie să fie cel puţin egal în grad profesional cu tine şi eu ştiu că domnul deputat ştie conţinutul, proprietatatea afirmaţiilor făcute. Azi înțeleg cât de importantă este protecția, liberatatea de exprimare a opiniilor politice, care îți permite să spui orice, oricând. Presupun că știți că Guvernul nu se poate substitui legiuitorului câtă vreme e o procedură în curs. Nu aveam cum să facem noi legile justiției. Guvenrul nu poate da Ordonanță ceea ce se dezbate în Parlament.”, a declarat Tudorel Toader.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te-ai trezit peste noapte o personalitate, din punctul tau de vedere, ti-ai riscat cariera universitara, studentii s-au delimitat de tine- ce zici incerci o evaluare cu analfabetii tai, sau iti este teama ca puscariasul draknea iti va trage, caracteristic lui, scaunul caldut, banos, aducator de excursii pe banii nostri, de sub fund?
0
0
Fara Tudorel, guvernul nu era la fel! Sunt fan. Imi place ritmul discursului si tinuta oxfordiana. Maimutele lu' Sorosz poa' faca galagie prin copaci si apoi sa se dea cu curul de pamant pana joi dupa miercurea-ciuc. Cine e meserias e meserias. userei sa mai puna mana pe carte si apoi sa deschida clantza.
0
2
Mare prost, mare dobitoc mai este si Gargamel asta! Cum dracu il puteti vedea voi destept cand el da in gropi de prost ce e?
2
2
DNA,de fapt un GESTAPO romanesc de cea mai mizerabila speta a nenorocit multi nevinovati. Astia care pupa in cur apasat tortionarii cam cum ar face daca ar fi in locul celor luati cu japca si bagati la mititica? Astia cu gurile maron sunt cei mai lasi in caz de situatii grave. Ei nu stiu decat sa faca scandal ca tiganii interlopi,sunt debili si probabil au fost abuzati grav in copilarie,traumele facandu-i sa fie asa agresivi.Legile trebuie sa apere oamenii,nu tortionarii imputiti.
3
2
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas,
2
3
profesorul Toader are vacanta mai multa decat toata scoala pe care o au toti UnSuRosii astia la un loc
5
3
Cap mare de prost sluga
3
8
Daca in guvern erau cati mai multi macar pe jumatatea lui Tudorel aveam cel mai tare executiv de dupa revolutie. Nimeni nu-i sufla in fata unui mare meserias. Tot respectul.
9
4
Tudorel Toader mananca zece PNL-isti si USR-isti doar la micul dejun... Vai de mama lor de trogloditi! Sunt o sursa gratuita de umor... Niste pigmei caraghiosi...
10
4
Cel mai profesionist,tudorel
10
4
Iarta-i profesore, ca sunt niste bieti repetenti. De la PeNaLi si USoRosi nu poti astepta decat schimonoseli de cimpanzeu.
14
3
Va rugam sa ne scutiti sa-i mai si vedem pe astia! Ne este lehamite destul!
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212