REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Își SPALĂ mașina cu APA de PLOAIE adunată lângă ROATA lui FĂGĂDĂU! VIDEO

Își SPALĂ mașina cu APA de PLOAIE adunată lângă ROATA lui FĂGĂDĂU! VIDEO

Replica API 4 ianuarie 2021 | 00:41 6361

Dacă locuitorii Constanței își imaginau că le-au văzut pe toate, ei bine, un constănțean îi surprinde din nou. Acesta și-a luat autoturismul personal și a poposit lângă roata panoramică din Poarta 1, în parcare, acolo unde după multele ploi din ultima vreme s-a adunat apă numai bună de spălat mașina. Cu mătura din dotare și sub supravegherea partenerei de viață, bărbatul și-a lustruit autoturismul de zor.

Bărbatul a făcut economie

Dacă tot este criză în această perioadă de pandemie de coronavirus, un constănțean s-a gândit că nu ar strica să mai facă puțină economie și la bani, dar și la apă. Așa că acesta s-a urcat frumos în autoturismul personal și a poposit chiar lângă roata panoramică din Poarta 1, în parcare, acolo unde după multele ploi din ultima vreme s-a adunat apă numai bună de spălat mașina. Imaginându-și, probabil, că se află la spălătorie, cu mătura din dotare și sub atenta supraveghere a partenerei de viață, bărbatul și-a lustruit autoturismul de zor, sâmbătă, a doua zi după revelion.

Martorii s-au amuzat copios

Martori la situație, mai mulți constănțeni s-au amuzat copios pe seama bărbatului care și-a spălat mașina cu mătura din dotare, în mijlocul parcării. „Păcat de vopseaua mașinii. Îl costa 10 lei să o ducă la spălătorie. O fi mai eco așa, cine știe?!”, au precizat aceștia.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Langa "roata lui fagadau" trebuia sa specifici Diana maximiuc? Daaca era roata de la pnl tot asa comentai pupincurista de PNL? Articol de nota zero barat, ca toate articolele de fapt
4
0
maine ma duc sa ma spal la pula acolo . veniti de ma filmati
19
0
Tot proosst ai ramas.
8
1
Articol de rahat realizat ce "ziaristi" de rahat
12
1
Mie cu opelul miar fii rusine sa o spal in balta
3
8
bravo DIANA,este aghisma poti sa te speli pe dinti ,sanatate curata
13
2
La spalatorie e 30 de lei si astept o ora normal ca si eu spal la balta ca e mai ieftin
12
2
Sincer, eu cred ca trebuie sa va fie voua rusine cu un asemenea articol!
22
1
luati-i numarul prindeti-l si vaccinati-l !!! sa se sature sa mai spele masin acolo!!!
7
4
Se vede clar ca omul isi spala jantele, cauciucurile si probabil pragurile. S-a ajuns la un nivel de jurnalism ..
19
1
sa isi spele masina cineva langa vreo constructie de-a plotonerului...ah am uitat comunistu e cu demolatu
8
5
Dianooo, lua-te-ai la trante cu pwla mea in gura ta de proasta pamantului... Inflori-mi-ar flocii pe fata ta asa cum bagi tu semantica in articolele tale demne de sters la cwr! MARS
15
8
da de muistii cu BMW care treceau prin baltocile dinspatele teraselor in portul tomis nu scrie nimic
11
2
asa ,si ce-i cu asta?
15
1
Omul spala ecologic , foloseste apa din natura si nu consuma nici energie ! Dar stirea nu era in regula daca nu se pomenea si de Fagadau , nu mai puteti sa dormiti noaptea de grija lui...
25
2
Tarani prosti si hamesiti astia care ii luati apararea. V-ar placea sa vedeti peste tot oameni de teapa voastra, nu ?
2
16
UN alt rupt in cur, e plin orasul de ei.
7
17
Omu' face uber....si la ce bani se fac....iti dai seama...
5
14
E un om modest, cu o amarata de Dacie, nu e o rusine. Probabil o avea plina de noroi si a mai curatat noroiul ala putin cu apa de ploaie. Voi repede, carcotasi, radeti. Din ce vad in poza, masina chiar arata bine dupa ce a curatat-o cu apa aia jegoasa, cum spuneti voi. Invatati sa ganditi putin, sa va intrebati de ce nu e omul la o spalatorie autorizata? Stie el ceva din moment ce a ales sa o clateasca cu apa de ploaie. Duceti-va voi bolizii la spalatorii, dati 50 de lei sa va tepuiasca ciorile de acolo, desteptii pamantului!
47
2
Mare distractie pe voi, ce pot sa spun. M-am si cacat putin de la atata ras. Ii dau dreptate mare lui Om simplu de mai jos cu spalatoriile cu fise si tin sa mai adaug ceva. Spalatoriile alea unde dai minim 40, 50 de lei si dau buleala maxima, o spala repede si prost. Nu tata, cel mai bine iti speli masina singur. Desi stiu ca nu e voie, eu risc si imi spal masina in fata portii. Poate ca fac lac pe strada si e putin meltenesc dar nu am ce face...tu iti speli masina cel mai bine, tu stergi si ultima picatura de pe ea. Asa ca...eu nu rad cand il vad pe om...il compatimesc, il inteleg.
35
2
Pun pariu ca e tot vreun machedon imputit!
11
23
Se "amuzau copios" niste copii. La ce spalatorie costa 10lei??? Aaa da la aia unde ti-o speli tu singur si cureti la ea vreo 2 ore sa luceasca. La spalatoriile alea cu 2 fise. Aaaa da si iti da si spuma activa "indoita" cu te miri ce. Acolo sa vezi cum o sa arate vopsea peste o perioada, nu la amaratul ala care o spala la apa curata de ploaie!!
28
0
ce plm te fute grija fa pe tine cum isi spala ala masina!poate e timpit,poate nu a avut rabdare sa stea la coada la spalatorie,poate ca nu are 10 lei!"s-au amuzat copios",cine?hzndicalagi mintali ca tine poate!abia v-au dat flocii si le stiti pe toate!da' de bun simt si de vazut de ale voastre habar n'aveti!nu stiti decit sa mincati cacat aiurea de unu' si altu' de bagat zinzanie si de facut din tintar armasar!sictir!
49
2
handicapatilor
42
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468