REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Israel: Trei poliţişti răniţi într-un atac la Ierusalim, agresorul ucis

Israel: Trei poliţişti răniţi într-un atac la Ierusalim, agresorul ucis

A.F. 5 noiembrie 2022 | 00:00 199

Trei poliţişti israelieni au fost răniţi într-un atac în Oraşul Vechi din Ierusalim, a anunţat poliţia, precizând că agresorul a fost ucis, informează AFP.

Potrivit unui comunicat, un 'suspect', neidentificat deocamdată, a fost interpelat de forţele israeliene şi 'a scos un cuţit şi a rănit un poliţist'. 'Din cauza acestui atac cu cuţitul, trei poliţişti au fost răniţi în total', menţionează sursa, citează Agerpres.

Comunicatul mai afirmă că poliţişti au deschis focul şi l-au 'neutralizat' pe atacator, al cărui deces a fost constatat imediat.

Spitalul Shaare Zedek a transmis că a tratat doi răniţi, aflaţi în stare stabilă. 'Unul dintre ei suferea de lovituri de cuţit în tors, iar celălalt avea răni de gloanţe în picior', a indicat o sursă spitalicească.

Atacul s-a produs în cartierul musulman al Oraşului Vechi, situat în Ierusalimul de Est, sector palestinian ocupat din 1967 şi anexat de Israel.

Incidentul a survenit la două zile după alegerile legislative din Israel. Conform rezultatelor preliminare, blocul de dreapta al fostului premier Benjamin Netanyahu şi aliaţii săi din partide religioase şi de extremă dreapta se află în frunte.

Pe un fond de reluare a violenţelor în Cisiordania ocupată, un palestinian a fost ucis în noaptea de miercuri spre joi de către armata israeliană în timpul unor ciocniri la nord de Ierusalim, a indicat poliţia de frontieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212