REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
15.3° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Israelienii nu îl ”slăbesc” pe Karim Benzema! Ce au scris după ce francezul a bifat primul autogol din carieră

Israelienii nu îl ”slăbesc” pe Karim Benzema! Ce au scris după ce francezul a bifat primul autogol din carieră

Victor ROTARU 23 octombrie 2023 | 00:00 814

Karim Benzema (35 de ani) a avut parte de o săptămână complicată! Francezul s-a aflat în mijlocul unui scandal în țara sa, după ce și-a manifestat susținerea pentru palestinienii din Fâșia Gaza, în urma conflictului din Israel.

Israelienii nu il ”slabesc” pe Karim Benzema! Ce au scris dupa ce francezul a bifat primul autogol din cariera

Fostul căpitan al lui Real Madrid a fost acuzat de mai mulți politicieni francezi că are legături cu Frăția Musulmană și s-a cerut chiar anularea cetățeniei franceze. În final, totul a culminat cu o premieră negativă a lui Benzema, primul autogol din carieră.

Jurnaliștii din Israel nu au ezitat să îl ”taxeze” pe Karim Benzema, după ce francezul și-a arătat susținerea față de palestinienii din Fâșia Gaza, în urma conflictului declanșat de gruparea teroristă Hamas.

”Ai râs, ai încasat-o”, au titrat jurnaliștii de la sport.5.co.il.

Apoi, israelienii au vorbit din nou despre acuzațiile pe care Karim Benzema le-a primit în urma mesajului de susținere pentru palestinienii din Fâșia Gaza, dar și despre autogolul din meciul cu Al-Taawon.

”După ce i-a susținut pe palestinieni, starul lui Al Ittihad a înscris primul autogol din carieră. Karim Benzema probabil nu va uita niciodată această săptămână, care a început cu sprijinul acordat grupării Hamas, atunci când a scris ’Rugăciunile noastre se îndreaptă spre rezidenții din Gaza, care suferă în urma bombardamentelor care nu cruță nici femeile, nici copiii”, ceea ce a provocat o furtună imensă și a atras multe critici în Franța, unde ministrul de interne l-a acuzat că are legături cu Frăția Musulmană.

Vineri s-a mai adăugat un moment pe care francezul va dori să îl uite cât mai repede. Starul lui Ettihad a încercat să respingă un corner, dar, în loc să îndepărteze pericolul, a bifat primul autogol din carieră”, au mai notat israelienii, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Musulmanul tot musulman ramane.Ei nu se pot civiliza
1
1
Ar tb sa dispara toti musulmanii dp fata pamantului. doar asa am avea liniste
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515