REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ISTERIA Coronavirus continuă: constănțenii au GOLIT și azi rafturile magazinelor

ISTERIA Coronavirus continuă: constănțenii au GOLIT și azi rafturile magazinelor

Replica API 26 februarie 2020 | 10:56 470

Isteria ce s-a creat în jurul Coronavirusului a ajuns și la Constanța. În cursul serii de marți, 25 februarie, rafturile magazinelor erau goale. Haos a fost în centrul comercial Vivo, la fel și la Kaufland. Astăzi, 26 februarie, cei care nu au apucat marți să-și facă proviziile, au dat iama în magazine. Așa se face că, în jurul orelor 11.00 rafturile din magazinul Kaufland din zona ICIL erau din nou goale.

Făina a fost la mare căutare, orezul, mălaiul, fructele, legumele, conservele, uleiul, dar și apa. De asemenea, și conservele sunt la mare căutare, dar și pastele făinoase.

De asemenea, și frigiderele cu carne au fost golite, dar și cele cu lapte și iaurt.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-a trebuit la oras?,ingramaditiva pentru mancare pt.ca si asa stati unu peste altu in blocurile voastre gri,eu am porci,gaste,gaini si o vacuta care imi da 20 de l de lapte pe zi am butoaie cu vin si damigenele cu tuica,butoiu cu varza murata,cartofi,ceapa,muraturi,saci cu faina,zahar baxurile cu ulei asa ca va pup orasenilor sarantoci si cu fite.
0
1
O sa ajungi la balaceanca de destept ce esti. Cine pula mea esti tu sa dai verdicte? Ai doctorat in sociologie?
4
0
Sa ma pis pe CLINTON CRIME NETWORK adica CNN si la Gerontofil la France 24 doar cand intra Soros in LIve
0
0
Cand ai gripa in afara ca trebuie sa te hidratezi si sa respecti medicatia, nu trebuie sa te indopi cu mancare.De multe ori chiar lipseste pofta de mancare si sunt recomandate fructe si legume cu aport de vitamine.Prostia omeneasca, chiar daca e un basm de o suta si ceva de ani e inca valabil pe meleagurile noastre.Drobul de sare e si el aproape sa cada.
3
0
Hey, cine stie, poate consantenii vor sa faca cea mai mare prajitura din lume si sa doboare un record mondial.
4
2
va intoxica baluba de joanis cu catu? documentat-va mai creiere spalate ca asa ati ajuns sa-l votati si pe mascariciul de la cotroceni, aveti cablu cu zeci de canale, mai uitati-va si voi pe euronews, pe CNN, pe France 24 etc scoateti bai capul din fbk ca o sa picati ca oile in prapastie!!! Nu e de gluma!!! Astia fac bine ca se asigura cu mancare, voi o sa va omorati pe strada pentru un colt de paine, ne paste anarhia cu voi!!!
3
8
Prosti rau romanii
10
0
Ok, exercitiul s-a terminat, am testat viteza de propagare, am vazut cum lumea s-a panicacat pe ea si lanturile de supermarket au mai facut un ban, am dat un pic moie Chinei. Deci stati calmi, asta inca nu e buleala mare. Dar va veni si aia, probabil intr-o toamna, ca sa aiba timp sa faca destule victime. Pana atunci, mancati, beti ... ca pe vremea lui Noe.
5
0
SA IMI SUGI PULA BORFASULE SA PUPI PULA LUI KLAUS SI ORBAN DACA NU PUPI ICOANE.MAI BINE MATA FACEA UN CACAT LA GARD DECAT UN RETARDAT MINTAL FACUT DIN LABA SI CARAT DE MUSTE IN PIZDA.SUGI PULA TOMITANULUI
4
9
O sa va omoare prostia si indoctrinarea...bine ca goliti rafturile cu mancare, dar sapun si solutii antibacterice sa nu cumparati...fereasca dumnezeu de asa specimene...
18
2
Toti avem un sfarsit asa ca ma doare in ....
9
0
Greseala e a autoritatilor care nu spun cum drak te aprovizionezi daca te baga in carantina acasa. De aici isteria. De la incompetenta conducatorilor.
6
1
cumparati baieti,radeti tot.Mai spalati din bani,mai fac aia vinzari Repede,se termina!
10
0
Spirit de turma!
16
0
Romanu se respecta chiar daca vine si apocalipsa.Daca tot e sa crape macar sa atarne greu la groapa.
14
1
asta este efectul stirilor care i-au facut pe oameni sa constientizeze ca daca vine virusul pe aici or sa moara de foame, si poate ca stirile astea false sunt platite de supermarketisti ca sa aibe ei vanzare, lume proasta
14
1
desteptule ! defineste OAMENI DE CALITATE .
4
1
o tara de tampiti
10
1
Uite asa mintim poporu cu televizoru cum spunea cosbuc c o moarte tot suntem datori asa ca incercati degeaba nu scapa nimeni
12
1
pentru toti bosorogii care pupa icoanele si se tarasc pe jos la biserici, . . . . .singurul antidot si remediu impotriva coronavirusului este aceasta reteta: 500 g arpacas, 70 g zahar, 100 g nuca si bomboane CIP dupa gust !!!
25
6
Cei mai destepti copii au plecat la studii la Bucuresti, Cluj, etc sau au absolvit facultatea aici dar au plecat ulterior. Din cauza degradarii orasului din toate punctele de vedere lumea de buna calitate, in general, a plecat. In Constanta sunt putini oameni inteligenti comparativ cu hoardele de prosti. Cu cat sumt mai prosti sunt cu atat mai manipulabili deci mana de vot. Se tarasc la moaste, se bucura de pomenile primariei dar nu protesteaza la impozitele URIASE pe care le platesc. Hoardele de oameni prosti, needucati se si inmulesc si isi cresc copiii in acelasi spirit. Oras distrus.
23
6
Nu mai vin in Romania , am si eu mandria mea , ce draqu sa fac acolo.....sa infectez toti prostii care sunt ai' mai dobitoci de pe pamant !?
25
5
Olguta pensiile, acum au cu ce. Sa nu plesniti de la atata mancare, fomistilor. Pardon, oilor.
18
3
E un virus, nu s-a anuntat foamete. Spalati-va! Asta e principala avertizare:IGIENA RIGUROASA! Un popor de jegosi si de imputiti. De aia muriti prin spitale, de jeg si infectii , nu de virusi. O sa muriti cu jegul pe voi si cu matul plin, imbecililor!
36
8
Totul este o mare manipulare care se pare ca prinde bine la prostime!
33
1
Un popor de oi imbecile!
28
5
In inghesuiala creata daca unul era purtator de virus l-a transmis si celorlalti dar partea buna e ca macar o mierlesc cu frigiderul plin. Sa faca plinul pentru pomana? Cine stie. Votez deci exist.
30
4
Traiesc undeva prin europa, oare astia de pe aici care tot doua maini si doua picioare au plus un cap, nu si fac provizii nici macar pentru o saptamana? Sa amplific, romanul ca oaie se ghideaza dupa efect nu dupa cauza, isi fac provizii ca efect, dar nu se spala pe maini, nu se protejeaza, nu isi intretine sanatatea, nu lucreaza ls cauza virusului, nu are el treaba cu asa ceva, el pe mancare, sa nu moara de efectul foamei, nu are creier ca de la virus va muri nu de la bagat in stomac.
14
7
la anda nu cumara nimeni . zona serioasa . icil pensionarii dinainte de 1990 care vor sa traiasca mai mult ca copii lor ca nepotii lor si care vor pensie mai mare ca noua generatie .
17
4
Comentaci imbecili, sa va vad dupa ce se raspandeste virusul, cand intervin restrictiile, cum stati voi la milogeala la cozi infernale, cu riscul de a lua virusul. Cei care s-au aprovizionat din timp au fost destepti, o sa stea acasa in fata televizorului sa se uite la voi cum va omorati pentru o conserva, o sa fie prea tarziu.
13
38
Poporul asta nu merita educat. Lasati l sa si cheltuie banii pe mancare ca intreaga lui viata este stomacul. Rog poporul roman sa si mai pastreze niste bani pentru cavou, coliva, lumanari, lacrimi si toate cele necesare pentru niste inmormantari cu fast. In rest, niste oi spalate pe creier fara nici un fel de idee pentru ce exista pe aceasta planeta in afara de a baga in stomac.
17
8
Cata prostie!!!!!
19
4
bai voi stiti ce inseamna ORAS INCHIS? daca johanus si gasca voastra care viseaza doar anticipate nu va deschide ochii cautati macar pe yotube sa vedeti, o sa stati inchisi in casa, o sa postati muie psd si o sa faceti ce face cainele adica o sa va lingeti sula!!!
15
22
Stiri de kkt , doar sa bage frica in oamenii ..... e o simpla gripa ...
24
2
Una a cumparat 2,5kg de drojdie cata paine vroia sa faca cati ani vroia sa stea in casa
28
2
instinctul de conservare. Care pe care. Sa nu uitam ca degeaba mor toti si tu o sa supravietuiesti ca ai luat toata faina. Ce o sa faci singur in Constanta? Cu cine mai vorbesti pe facebook?
30
3
Cand esti prost dar nu te doare, Corona sa te doboare!!!!!!
21
3
Dobitocii astia din presa contribuie cel mai tare la haos si panica cu stirile lor de kkt.
49
2
CORECT!!!!!
16
8
Cati oameni prosti! Ba boilor Psihoza este bagata de catre Masinaria de Propagaanda a PSD !!! Vor sa- lscoata pe Iohannis Tap ispasitor!!! Dobitocilor, 2016 Soros, Multinationalelel, Armele Psihotronice, nu va aminteste de nimic???? Tara de prosti si retardati !
35
15
Virusul cu coroana - coronavirus - e o familie de virusuri comuna si provoaca raceala nu gripa. Tulpina Wuhan este letala mai ales daca organsimul are alte afectiuni si se pare repet se pare ca se poate vindeca cu antivirale destinate combaterii HIV! In rest, din pacate, chiar si dupa 30 de ani, tot "stupid people"!
35
7
Dupa ce terminati marfa din magazine ducetiva si pe la farmacii ma disperatilor. Cred ca si-au frecat patroni magazinelor mainile de fericire i-au pus pe angajati sa reeticheteze si marfa expirata,ce mai au scapat de tot gunoiul.
43
3
Asta e bine,pentru ca tolomacii au cumparat totul si in felul asta pe rafturi vor fi aduse marfuri mai proaspete. Gripa asta nu e mai naspa decat cea cu care eram obisnuiti,doar ca este mai usor de luat. Panica in schimb este de natura sa faca niste jocuri politico-economice si se bazeaza tocmai pe masele largi de oameni cu mintea analfabetilor functionali. E gripa la dracu,nu e ciuma,nici macar cum a fost aia cu N1H1 care chiar a fost nasoala. Bai,da nici acum nu se cumpara sapun,adica e bine sa halesti dar sa nu te speli macar de sarbatori si cu ocazia gripei ?
57
2
Sunteti varza astia cu proviziile plii. Spalati pe creier
45
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218