REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ISTERIA invadează România. VIDEO!

ISTERIA invadează România. VIDEO!

Replica API 26 februarie 2020 | 13:44 933

Situația iscată de creșterea numărului de cazuri de infectare cu teribilul coronavirus a creat o adevărată isterie în întreaga țară,. Românii au dat iama în magazine, vandalizând, practic, rafturile cu mâncare, ceea ce s-a întâmplat și la Constanța, atât în cursul zilei de marți, cât și miercuri.

De asemenea, potrivit imaginilor video de mai jos, se pare că stă în firea românului să se ”aprovizioneze” la modul abuziv atunci când e vorba despre vreo amenințare sau un preț bun. Astfel, iată că românii se antrenau în golirea magazinelor încă de pe vremea când era ofertă la brânză, la Lidl.

Prin urmare, că e vorba de o simplă ofertă la un anumit produs sau că suntem în pericol de infestare cu Coronavirus, reacțiile oamenilor sunt aceleași:

Iată cum se bat unii pentru a-și face stocul de alimente, la o simplă ofertă a unui produs.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate cel de la 18:11, sunteti ziar de amatori? Video are aproape 2 ani.
6
0
Tampita natie!! Nu ne mai facem bine niciodata!
2
0
Pe pula romania
1
0
Chiar conteaza dc acei batrani sunt simpatizanti psd sau alt partid? Va injurati si proprii parinti doar ca sa pareti mai inteligenti, ati prins curaj ordinari retatdatzi ce sunteti. Ne-am saturat ca diversi oligofreni sa puna eticheta de psd-ist, doar dc nu intelege un mesaj simplu.
3
0
Jurnalism facut pe centura. Filmarea si pozele sunt din 2018.
11
0
cand nu mai merg treburile la vanzari inventati ceva asemanator si sa vedeti cum pune lumea botu' si incep sa mearga vanzarile
3
0
Rafturile deocamdata sunt pline, bani sa ai. Nu mai inventati
13
1
saracii batrani...din cauza pensiilor mizer fac lucruri de genul.pentru ei conteaza fiecare leu.nu ii blamati
4
6
titi tu nu mai apuci sa fi pensionar , o sa mori cat de curand intro groapa cazand de prost si tampit ce esti!
3
2
Uita-te si tu, numai babe si mosi votantii PSD, distrusii cu creierele spalata la Latrina 3!
7
5
Astia sunt votanti psd alde udmr anetna3
8
7
Video ul asta este vechi.cautati pe youtube magazin lidl imbulzeala si veti gasi videoul original. Video ul are cel putin 1 an de zile. Mirela Pascal propagandista de serviciu impreuna cu asa zisa redactie a acestei haznale numita site de stiri. Nu va e baa rusine sa bagati frica n oameni si sau sa lasati de inteles mizerii? Ati descarcat video ul dupa care ati facut un cont fals de youtube si ati pus linkul in articol.ptiu tu va n gura de trolli care va erijati in jurnalisti. Ati primit ordin de la trocadero sau de la cine ??? Mizerabililor. Rusine sa va fie
21
0
Romanul daca tot moare, macar sa moara cu stomacul plin!
7
1
in tara au murit 40 de persoane de gripa cu muci normali si nu a fost isteria asta la care contribuie latrina3 .faceti stocuri sa se strice in camarile voastre mucegaite votanti pesede .inca ceva cei care au crapat de coronavirus sunt 80% persoane in virsta asa ca voi
7
1
astea au construit Romania in care traim azi. traim bine!
5
2
miiscu din martie te astept pe deal la salina.
4
3
Astia care se imbulzesc azi , radeau de pensionarii care sa luptau la cozi acum 20-30 de ani. Acum se imbulzesc ei. Romania nu a evoluat in bine. Rudimentari si inapoiati am ramas.
12
1
cine spune ca sunt pensii mici in Romania ? De dimineata pana seara, e plin de pensionari in supermarket!
10
1
Nu ii mai injurati frumosilor . Peste tot in lume oamenii reactioneaza la fel . Si parinti vostri se comporta la fel . Vine vremea cand si voi o sa ajungeti batrani si va veti comporta la fel . Cine astazi nu respect , sa nu astepte respect cand vor ajunge batrani . Ganditiva ca in Romania pentru stat batrani sunt ca inexistenti , sunt folositi doar ca masa de manevra . SPER CA MATERIEA VOASTRA VA PRICEPE DE CE SE COMPORTA BUNICI VOSTRI SI PARINTI VOSTRI ASA .
17
7
Filmarea aceasta este veche
20
1
Lacomi,idioti si fricosi s-au ingramadit toti unu in altul,doamne fereste sa fi avut unul dintre ei virusul fara simptome ca l-au luat toti speriati astia si la-au dus acasa in familiile lor,stati sa mai continue presa cu sperietoatrea asta ca or sa dea navala astia si in farmacii tot de frica ca vor disparea medicamentele din depozite.
16
5
Adevarat ca pensionarii aia au facut copii tembeli care acuma se intorc impotriva celor ca au construit o tara pe care au vandut-o tradatorii si continua sa o vanda. Tineri si mai putin tineri,cretinii majoritari se bat intre ei ,nu se ajuta,nu se informeaza,nu se spala naibii si put balind a ura si prostie. Isterici si goi in cap. Pana sa vina o nasolie concreta,romanii se calca in picioare.Astia sunt romanii adevarati ,nu cei din cartile de istorie.
15
9
Pensionari senili si vesnic flamanzi , le este frica de moarte ...
21
8
Ai dracului bosorogi nesatului!
16
10
inainte sa o mierlim ia fa-ne tu o felafie,si ss-l sugi pe Gogu pana murim de placere, comitetul de pensionari.Acelasi lucru si la cei cu pensii speciale!
8
23
Sper sa mierleasca toti pensionarii securisti cu pensii de mii de euro.
29
13
Doar batrani..
20
8
Seamana cu vremea lui Ceausescu. Vi se pare ceva diferit? Ne intoarcem cumva de unde am plecat?
27
7
Este doar o inghesuiala pentru branza cu reducere de pret .
30
2
Dar sapun si pasta de dinti nu cumparati jegosilor crapa foamea in voi tuva muma in cur de prosti
39
9
PENSIONARI BOLNAVI LA CAP !!! ASTIA NE-AU DISTRUS PE NOI TINERII.. SI NE-AU NENOROCIT PE VIATA IN TARA ASTA NUMITA ROMANIA !!!
45
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614