REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

„ISTORIA PENALĂ“ a unui CONSTĂNȚEAN în ANGLIA: JAF, AGRESIUNE SEXUALĂ și PIETON MORT!

„ISTORIA PENALĂ“ a unui CONSTĂNȚEAN în ANGLIA: JAF, AGRESIUNE SEXUALĂ și PIETON MORT!

Replica API 18 februarie 2020 | 00:10 947

De dată recentă, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat 2 bărbați de 20, respectiv 30 de ani, care erau urmăriți internaţional pentru infracțiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Austriei. Unul dintre aceștia este Costică Ciapa, cu un cazier impresionant în Anglia.

foto: angliamea.ro

Costică Ciapa este un constănțean cunoscut cu antecedente penale. În octombrie 2015, pe când locuia în Anglia, a accidentat cu mașina un pieton, care se angajase în traversarea carosabilului prin loc nepermis, după care a fugit de la fața locului, abandonându-și mașina. Nouă zile mai târziu, bărbatul, un lituanian venit în Anglia pentru a-și vizita o rudă la spital, a decedat. Constănțeanul a fost prins, cercetat și și-a recunoscut fapta. Cum nu era la primul conflict cu legea, în sensul că, potrivit angliamea.ro, mai fusese condamnat și, ulterior, eliberat pe cauțiune, pentru agresiune sexuala si jaf, judecătorii au decis, în 2016, să-i aplice pedeapsa de 5 ani de închisoare. Și, din câte se pare, nici bine nu a ieșit din închisoare, că a și călcat pe bec.

Astfel, poliţiştii de investigații criminale au depistat doi bărbați, din comuna Poarta Albă, pe numele cărora existau mandate europene de arestare, emise de autorităţile austriece. Este vorba despre Ciapă Costică Cătălin, în vârstă de 30 de ani și Cobzariu Bogdan Iliuță, în vârstă de 20 de ani. Cei doi au fost dați în urmărire internaţională, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de fals informatic, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și spălarea banilor.Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratele meuuu vezi ce face banii din oameni
0
0
A eliberat din inchisori 35000 puscariasi pe strazi. Numai niste javre puteau sa faca asta, sa schimbe legea tarii.
2
2
Si nu l-ati batut, castrat, ucis?
1
1
Ce l-ati facut vedeta pe Ceapa , asta nu este decat un cioban care mergea cu caprele la pascut si in anglia cersea la colt de strada , de unde atata fals informatic ca nici sa citeasca bine nu stie.
5
3
sunt deschise non stop pentru infractorii din romania , ei is fac meseria si inafara , facandu-ne cunoscati in toata lumea!
4
1
Nenorocitii dracului, ne-au facut de ras in toata lumea. Sa nu spui ca esti roman ca nimeni nu te baga in seama. Toti hotii si talharii sant de la ciuma galbena. Ce paranghelii faceau in sectiile de votare, vezi Doamne ca voteaza cu ciuma galbena. Talhari, criminali, traficanti, hoti, astia sant ciuma galbena.
3
8
cum o fi ma sa te cheme ciapa!? ciapa muma-tii de infractor
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108