REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Italian ARESTAT pentru că a făcut SEX cu MINORA CONCUBINEI

Italian ARESTAT pentru că a făcut SEX cu MINORA CONCUBINEI

Replica API 27 iunie 2020 | 10:46 3564

Marrandino Abramo, un italian în vârstă de 51 de ani, a fost arestat de magistrații Curții de Apel Constanța, în baza unui mandat european de arestare. Individul era căutat de autoritățile italiene întrucât ar fi abuzat-o pe fiica iubitei sale. A constrâns-o să întrețină cu el relații sexuale orale și anale pe o perioadă mai mare de timp, iar de când copila avea 3 ani, și până când a împlinit 11, Marrandino a bătut-o și pedepsit-o aspră, nelăsând-o să iasă din casă sau să vorbească cu prietenii.

Monstru cu chip de om

În fapt, s-a reținut că Marrandino Abramo a forțat, pe o perioadă lungă de timp, victima minoră, în vârstă de mai puțin de 10 ani, fiica partenerei sale, să întrețină relații sexuale orale sau anale, împotriva voinței sale. De asemenea, acesta a bătut victima minoră de la vârsta de 3 ani până la 11 ani cu un băț din lemn și a împiedicat-o să vorbească cu prietenii sau să iasă afară din casă, copilul fiind mereu pedepsit aspru.

Fapta penală susmenționată este incriminată și de legea penală română, respectiv infracțiunile de: viol (pedeapsa prevăzută de lege fiind închisoarea de la 5 la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi) și rele tratamente aplicate minorului (pedeapsa prevăzută de lege fiind închisoarea de la 3 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi).

Prins la Constanța

Italianul a fost depistat la Constanța, prins, iar pe 19 iunie, magistrații Curții de Apel Constanța au pus în aplicare mandatul european de arestare, bărbatul fiind arestat în vederea predării.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La asemenea fapte nu exista decat o pedeapsa buna si sigura, decapitarea, prin metoda musulmana, capatana pe buturuga si pac cu capu a la terre.
1
0
Pai normal ca trebuia sa o babardeasca si pe fisa ca doar de aia da cu banu la baba. Si daca stau bine sa ma gandesc si cordaciunea de masa a facut o la 18 ani cred ca nepoata era tocmai buna de bulit dar probabil e gerontofil macaronaru Bai astea de peste 40 daca va ia vreunul va ia pentru fata ce e asa greu de inteles
0
1
In lumea araba i se taia madularu. Asa ... Spera in liberare.
3
1
nu stricati un glont pe macaronarul asta infect,aruncati-l de la etajul zece.relu de ce te-o fii kkt ma-ta asa retard mintal si tembel.
6
0
Buna de p... la 3 ani ? Ori n-ai citit articolul , ori esti dezaxat la fel ca si macaronarul !!! Si eu in prima faza credeam ca va fi vorba de vreo maimuta de 15-16 ani care vrea bani...
7
0
Jupuiti-l de viu. Nu merita altceva.
9
0
Sper sa se autosesizeze politia pedofilule la puscarie cu tine monstrule
11
0
Tu ti mortii,mortii,mortii,mortii,mortii, mortii,mortii,mortii tai de handicapat mintal!!!!
10
1
RELU LOVITE-AR CANCERU
13
0
Daca era buna de pula..si eu i as da la.gaoz.
0
20
si coorveta de ma-sa se dedulcea la banii italianului in perioada asta. cum nu i-a mai dat bani panaramei, cum a dat fuga la politie.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614