REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Iubita lui Cristian Boureanu a pregătit deja două contestații! Vezi la ce materii a dat chix!

Iubita lui Cristian Boureanu a pregătit deja două contestații! Vezi la ce materii a dat chix!

Replica API 13 iulie 2016 | 00:30 81

Cristian Boureanu şi Laura Dincă

După un weekend petrecut la mare alături de iubitul ei, Cristian Boureanu, Laura Dincă a trăit astăzi emoții crunte până la aflarea rezultatelor de la bacalaureat. Ca să fie sigură că va obținute note onorabile la examenul maturității, tânăra a mers luni în șir la meditații la română, istorie și geografie, materiile la care urma să susțină probele scrise la bac. De departe, cel mai greu examen i s-a părut cel la limba și literatuta română, unde spera să pice pe subiect. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru ea, iar cerințele au pus-o în dificultate.

Prin urmare, a obținut doar nota 5.15. “Am greșit la română. M-am rugat să trec, pentru că am scris despre romanul “Ion” și trebuia să scriu despre altul. M-am rugat să fiu la limită, să fie bine. Nu mă mai interesează cât am luat”, a declarat, pentru Libertatea, Laura Dincă, fiind extrem de fericită că a scăpat de stres. În schimb, ea susține că a avut parte de o surpriză neplăcută în ceea ce privește celelalte note. Mai exact, Laura a obținut doar 5.3 la istorie și o notă un pic mai mare la geografie, respectiv 7.55.

Sigură pe cunoștințele ei, mai ales după ce profesorii meditatori i-au evaluat situația, Laura Dincă vrea ca lucrarea ei să fie reevaluată. ”Vreau să depun contestație la istorie, pentru că mă așteptam la nota 7.00, așa mi-a ieșit la barem. La fel vreau să procedez și la geografie, conform calculelor mele mă așteptam la nota 9.00. Pentru mine contează nota la geografie, pentru că vreau să dau la Facultatea de Turism” , a precizat iubita lui Cristian Boureanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272