REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Iubita lui Neymar, decizie de ultimă oră, la scurt timp după ce a devenit mamă

Iubita lui Neymar, decizie de ultimă oră, la scurt timp după ce a devenit mamă

Mariana MURAT 3 noiembrie 2023 | 00:00 970

Neymar și Bruna Biancardi au devenit fericiții părinți ai unei fetițe, în luna octombrie a acestui an. După ce în urmă cu ceva vreme și-ar fi înșelat iubita însărcinată pentru a doua oară, mulți se întreabă dacă cei doi mai sunt sau nu împreună. Potrivit presei internaționale, Bruna Biancardi ar vrea să încheie oficial relația cu Neymar. Ce a transmis aceasta pe rețelele sociale.

Iubita lui Neymar, decizie de ultima ora, la scurt timp dupa ce a devenit mamaNeymar și Bruna Biancardi

Povestea de dragoste dintre Bruna Biancardi și Neymar, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea fotbalului și a divertismentului, a fost în centrul atenției presei, din cauza distanței care îi desparte adesea pe cei doi îndrăgostiți, din cauza angajamentelor profesionale, dar și din cauza infidelităților brazilianului. De curând, tânăra care a devenit mamă în luna octombrie a acestui an, a împărtășit un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, mesaj care a lăsat milioane de fani intrigați și a stârnit numeroase comentarii cu privire la statutul relației ei cu fotbalistul.

Iubita lui Neymar, decizie de ultimă oră, la scurt timp după ce a devenit mamă

Nu mai e un secret pentru nimeni că, în cei trei ani de relație, Neymar a înșelat-o pe femeia alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste în repetate rânduri. Bruna Biancardi a ales însă, de fiecare dată, să îl ierte, dar se pare că, la scurt timp după ce a devenit mamă, ar fi decis să nu mai tolereze infidelitățile brazilianului.

Picătura care ar fi umplut paharul ar fi fost gestul făcut de Neymar la ultima petrecere la care a fost prezent. Acolo, fotbalistul s-ar fi sărutat cu o altă tânărăși chiar ar fi dansat și s-ar fi distrat pe cinste."Nu poți să schimbi o persoană care nu vede greșelile pe care le face", a transmis Bruna Biancardi pe rețelele sociale, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468