REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Iubita lui Ristei s-a făcut remarcată într-un show controversat. La ce emisiune a apărut în trecut Naomi Hedman

Iubita lui Ristei s-a făcut remarcată într-un show controversat. La ce emisiune a apărut în trecut Naomi Hedman

Replica API 9 decembrie 2020 | 00:00 2232

Cunoscută în România după ce a participat în cadrul emisiunii „X Factor”, devenind și iubita unuia dintre jurații show-ului, Florin Ristei, Naomi Hedman nu e la prima apariție pe micile ecrane însă.

Naomi Hedman

Foto: Captură Video

„Pantera” de la „X Factor”, așa cum a fost denumită după apariția pe scena emisiunii, a participat în trecut și la un show televizat din Marea Britanie, unde a iscat mai multe controverse.

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach (Fostul meu pe plajă)», unde și-a făcut apariţia în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016.

La ce emisiune a apărut Naomi Hedman

Așa cum a obișnuit și publicul de la „X Factor”, aceasta purta și pe atunci ţinute extrem de sexy şi provocatoare, și a încercat să îl cucerească și pe unul dintre concurenţi. În emisiunea respectivă foştii parteneri ai participanților sunt implicaţi şi ei, iar bărbaţii trebuie să aleagă dacă rămân într-o relaţie cu vechile iubiri sau merg mai departe cu noile cuceriri, așa că Naomi a fost nevoită să se bată pentru alegerea ei. Chiar și la propriu, nu doar la figurat!

Spunem asta deoarece s-a iscat un mic război între ea și fosta parteneră a celui pe care Naomi pusese ochii. Iubita lui Ristei a fost pe atunci atrasă de un concurent, de Joe, însă controversele au apărut când fosta iubita a acestuia şi-a făcut debutul, scrie click.ro.

Între Naomi şi Gina s-au iscat discuţii aprinse, ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie. Se pare că cele două s-au și părui. „Tocmai am fost atacată de o psihopată", spunea Gina la adresa lui Naomi Hedman. Nici mulatra nu s-a lăsat mai prejos atunci: „Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca mai aratati multe ciori de astea!
0
0
o alta cioara fomista a venit la noi sa se afirme .sa puna gheara de cioara pe un baietas din tleviziune ,sa se afirme si apoi...mai vede ea..mars in mata de cioara la tine acasa.avem destule ciori si noi ..
1
0
ce plm dati toate ciorile la ziar ... sa ma pis pe ristei asta si pe cioara asta borata !!!
1
0
iarsi ristei asta ? o sa ajunga mai celbru ca slabirea oanei romani si siteriile balancei .ca sa nu mai zic de fitele plasticului dragusanu .deci cine e ristei si ce a facut in viata de este asa de celebru ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272