REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Iubitul Danielei Roba și-a intrat serios în drepturile de tată! Cum se comport bărbatul cu fetițele

Iubitul Danielei Roba și-a intrat serios în drepturile de tată! Cum se comport bărbatul cu fetițele

A.F. 27 martie 2024 | 00:00 201

Lucrurile se pare că s-au așezat în bine pentru Dana Roba (32 de ani) după cumpăna prin care a trecut anul trecut când Daniel Balaciu, bărbatul cu care este încă măritată și cu care are două fetițe, a bătut-o cu bestialitate, de mai multe ori cu ciocanul în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Iubitul Danielei Roba si-a intrat serios in drepturile de tata! Cum se comport barbatul cu fetiteleBeni, Dana Roba

După cele întâmplate, Dana Roba a ajuns atunci de urgență, printr-o minune la spital, unde a fost supusă timp de nouă ore, la o operație pe creier pentru a fi salvată. Astfel, acum trăiește, zâmbește și se bucură de viață alături de iubitul său, Beni dar și de cele două fetițe ale sale: Chantal și Celine în timp ce Daniel Balaciu este după gratii.

Se pare că relația dintre cei patru: Beni, Dana Roba și cele două fetițe ale sale din mariajul cu Daniel Balaciu se consolidează pe zi ce trece din ce în ce mai bine. În una dintre cele mai recente imagini postate pe contul său de Facebook, make-up artista a dorit să le arate tuturor cât de bine se înțeleg fetele sale cu partenerul ei de viață, dar și ce grijuliu este Beni cu micuțele.

Iubitul Danielei Roba si-a intrat serios in drepturile de tata! Cum se comport barbatul cu fetitele

„Unii eroi sunt tații vitregi. Nu ADN-ul te face tată, ci dragostea, încrederea și puterea pe care o oferi unui copil care te va iubi toată viața lui ca pe un tată adevărat”, a scris Dana Roba în dreptul unei imagini postate pe conturile sale de socializare.

Comentarii pro și contra

În urma acelei imagini însoțite de un mesaj destul de sugestiv și explicit, prietenii virtuali pe care îi are make-up artista pe pagina sa de Facebook au reacționat imediat având în vedere că și Beni are copiii săi dintr-o relație de iubire eșuată.

Iubitul Danielei Roba si-a intrat serios in drepturile de tata! Cum se comport barbatul cu fetitele

„Oare și pe ai lui la fel îi iubește?”, „Ce întrebare de om tâmpit, mai ești și femeie pe deasupra. Bănuiesc că ai copii, nu? Și fetița mea e crescută de tată vitreg și o iubește la fel ca pe fata lui. Trebuie să ai inima curată ce e drept, dar tu cred ca nu ai deloc”, „Felicitări! Cine îl cunoaște pe Beni personal poate să se pronunțe că e un om cu bun simț, respectos și are un suflet mare. Nu este omul care se preface sau joacă teatru”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de Dana Roba în dreptul imaginii postate, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212