REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV. „Sunt cocoșul care lipsea din viața ei”

Iubitul Iuliei Albu, prima apariție la TV. „Sunt cocoșul care lipsea din viața ei”

Replica API 4 mai 2022 | 00:00 1420

Iulia Albu, care a fost al patrulea jurat-surpriză de la „iUmor”, a avut parte de un roast neașteptat la Antena 1 chiar din partea iubitului ei. Mihai Alexandru, cunoscut drept Mike, a făcut dezvăluiri din relația lor, pe care ani de zile au încercat să o țină departe de ochii curioșilor.

„Bună seara! Mă numesc Mihai Albu și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici.

Pentru prietenii apropiați mă numesc Mike. (…) Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte. Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și cum a oprit Iulia a vorbit: Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt. Domnul căpitan s-a aplecat, a privit prin mine către Iulia și a întrebat unde e găina”, a spus el, vizibil emoționat, la Antena 1.

Emoționată a fost și Iulia Albu când l-a văzut pe partenerul ei. „Când l-am văzut pe scenă am murit. Nu m-am gândit niciodată că ar putea veni aici. Aș fi putut să mă gândesc până și la tata că ar veni, mai degrabă decât el.”, a spus ea.

Numărul lui Mike a continuat în aplauzele publicului. „Viața cu Iulia. Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente”, a mai adăugat el. Momentul neașteptat al roast-ului a avut loc la final, când acesta a început să cânte la vioară. Totodată, el i-a făcut o propunere neașteptată Iuliei Albu, toți s-au întrebat dacă nu cumva acesta a cerut-o în căsătorie, scrie Libertatea.

„Nu crezi că e momentul ca noi doi să facem pasul următor și albul să fie culoarea acestei rochii? Adică să pui și tu ceva decent pe tine”, a întrebat-o Mihai Alexandru pe Iulia Albu. În culise, ea a explicat: „Nu cred că m-ar cere niciodată într-un asemenea context. Nu este genul lui, nu este nici genul meu”.

Cine e și cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu

Iulia Albu e cunoscută publicului larg, însă logodnicul ei nu face parte din showbiz. Mike a locuit o lungă perioadă de timp în Marea Britanie, în Londra, acolo unde a și studiat. Era pasionat de vioară, dar din cauza unei probleme de sănătate a renunțat.

Pentru OK! Magazine, criticul de modă a explicat cu ce se ocupă logodnicul ei. „A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a spus Iulia Albu, care a mai adăugat că bărbatul a renunțat la viața lui din Londra pentru ea.

Vedeta nu putea pleca definitiv din țară, spune că nu ar fi primit acceptul lui Mihai Albu pentru a o scoate din România pe Mikaela, fiica lor. Așadar, Mike, de dragul Iuliei Albu, a revenit acasă. „Da, el n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici. Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente”, a adăugat ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272