REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Iulia Albu a apelat criticul de modă la ajutorul medicului estetician. „Sigur că am un secret”

Iulia Albu a apelat criticul de modă la ajutorul medicului estetician. „Sigur că am un secret”

A.F. 15 aprilie 2024 | 00:00 192

În urmă cu ceva timp, Iulia Albu (42 de ani) lansa un atac dur la adresa anumitor persoane publice care au ajuns în situația de a promova clinici și produse dubioase, fără a le cunoaște, și s-au umplut de bani grație acestor promovări. Vedeta recunoaște că a apelat și ea la ajutorul medicului estetician, dar nu pentru a-și mări buzele sau să-și opereze nasul, și că va vorbi mai multe despre acest subiect, în mod responsabil, pentru a-i ajuta real pe alții.

Iulia Albu a apelat criticul de moda la ajutorul medicului estetician. „Sigur ca am un secret”Iulia Albu

Iulia Albu se numără printre vedetele din România care spune mereu lucrurilor pe nume. Deși nu a oferit prea multe detalii, criticul de modă a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician, dar nu pentru că își dorește să-și mărească buzele și nici să-și opereze nasul, și că are un mic secret. De asemenea, vedeta a vorbit și despre filtrele de înfrumusețare de pe Instagram.

Iulia Albu: „Sigur că am un secret”

„Există un singur doctor chirurg estetician în care am încredere. Și nu, nu îmi injectează acid hialuronic nici în buze, nici în alte părți. Nu simt nevoia de volume mărite și nici de a avea alt nas. În curând, vom vorbi mai multe despre acest subiect, pentru că este momentul ca cineva să o facă în mod responsabil, cu subiect și predicat și, mai ales, pentru a-i ajuta real pe ceilalți. Pe noi doi ne-a unit convingerea că eu trebuie să fiu eu mereu. Și este extrem de dificil să întâlnești un doctor atât de dedicat și deschis. Sigur că am un secret. Și singurul care îl știe momentan este DOC”, a declarat Iulia Albu, pentru viva.ro.

Nu mai este un secret pentru nimeni ce reprezintă și cum funcționează filtrele de înfrumusețare de pe Instagram, acestea fiind în tendință de mai mulți ani. Și criticul de modă știe că toată lumea își editează în prezent fotografiile, însă ce părere are despre cei care fac asta?

„Toată lumea își editează fotografiile. Unii, mai mult, alții, mai puțin. La finalul zilei, seara, când te speli pe dinți, oglinda nu are filtru. Cheia este să te recunoști tu pe tine. Atât”, a spus Iulia Albu, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272