REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Iulia Albu a criticat dur ultima apariție a Andei Adam și a soțului ei

Iulia Albu a criticat dur ultima apariție a Andei Adam și a soțului ei

Valentina CAMARA 7 februarie 2023 | 00:00 422

Iulia Albu este unul dintre cele mai cunoscuți critici de modă din țara noastră. Se știe dintotdeauna că vedeta nu iartă nicio greșeală și spune mereu adevărul, indiferent de persoana pe care o critică.

Iulia Albu a criticat dur ultima aparitie a Andei Adam si a sotului ei

De această dată, Iulia Albu a comentat ținutele Andei Adam și a soțului ei, prezenți la premierea unui film.
Iulia Albu, critici dure la adresa Andei Adam și a soțului ei

Anda Adam și soțul ei au fost prezenți la premierea unui film, însă ținuta proaspăt căsătoriților nu a scăpat din vizorul creatorului de modă. Iulia Albu a taxat-o scump pe cântăreață, fiind vizibil nemulțumită de apariția acesteia.

De asemenea, nici soțul artistei nu a scăpat de comentarii, fiind amândoi criticați de celebrul designer.

Anda Adam este cunoscută ca fiind o persoană foarte extravagantă în ținute, încercând să iasă din zona de confort. Din câte se poate observa, soțul ei îi urmează stilul vestimentar, astfel că la evenimentul de lansare a filmului, cei doi au decis să se prezinte îmbrăcați în totalitate în negru, iar pe cap au purtat șepci, ceea ce nu a mulțumit-o deloc pe Iulia Albu.

Aceasta nu a fost mulțumită deloc de ținuta proaspăt căsătoriților, însă ceea ce a scos-o din minți a fost încălțămintea, total nepotrivită evenimentului. Mai mult decât atât, criticul de modă nu a înțeles sensul șepcilor pentru o lansare de film.

” Încălțămintea pe mine mă aruncă cu totul într-o altă zonă. Mi se pare că se duc să facă varză murată amândoi sau să bată untul. De ce ai purta șapcă la o pr e mier ă de film? Trebuie să dea capul pe spate ca să vadă în față.”, a spus Iulia Albu, în cadrul unei emisiuni TV.

Natalia Mateuț, la asentiment cu Iulia Albu

Natalia Mateuț, invitată în cadrul emisiunii, a fost de acord cu părerea Iuliei Albu. Aceasta a fost total nemulțumită de apariția Andei Adam și a soțului ei, ba mai mult, a luat în glumă ținuta cântăreței accesorizată cu o șapcă și chiar a presupus un motiv pentru care Anda Adam a decis să se prezinte la premierea de film cu o șapcă pe cap.

” Poate nu se spălase el pe păr, ea a zis să fie în asentimentul lui și să își pună amândoi șapcă.”, a spus Natalia Mateuț, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272