REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Iulia Albu a schimbat găina. Noul animal de companie este „la patru ace”

Iulia Albu a schimbat găina. Noul animal de companie este „la patru ace”

Replica API 9 mai 2020 | 00:00 3041

În ianuarie 2013, fotoreporterii au surprins-o pentru prima dată pe Iulia Albu pe străzile din Capitală cu un animal de companie mai puțin obișnuit – o găină. Multă vreme au fost nedespărțite, găina o însoțea la toate evenimentele publice, până când... a murit de bătrânețe. De atunci, vedeta a schimbat mai multă înaripate. Ultimul locatar – un cocoș fălos, îmbrăcat la patru ace.

Iuliei Albu

Prima găină a Iuliei Albu a fost Chateau LouLou de la Fraise și a fost achiziționată de la un celebru crescător. „Mă va însoți la toate ieşirile, mai mult sau mai puţin publice. Îi voi accesoriza penajul diferit, în funcţie de eveniment", ne spunea Iulia la vremea respectivă. LouLou a murit „de moarte bună”, pentru ca doi ani mai târziu vedeta să se afișeze „la braț” cu un cocoșel de toată frumusețea, din rasa Sebright Chamois, pe numele său Jean-Luc Charmois de Doux. Și el i-a fost alături Iuliei la evenimente mondene și chiar mergea cu ea la serviciu, în platoul emisiunii de la Kanal D, scrie click.ro.

A urmat cocoșul Serge de Pompadour a Marble, apoi Sushi San, cocoșul din rasa Phoenix întâlnit în special în Japonia. Acum, pe rețelele sociale, Iulia ne prezintă o altă înaripată: neagră, cu gâtul golaș și la fel de sofisticată ca predecesorii ei. Comentariile mai mult sau mai puțin ironice ale prietenilor nu au întârziat să apară. „Micul dejun”, sau „mâine promiți că e pe grătar” sunt câteva dintre glumele internauților.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chestia este reciproca caci si eu cucurigesc gainilor ca mi-am luat animal de companie pe Iulia!
2
0
Cand esti prost esti prost!!! Nimic nu te mai salveaza!
2
0
o para suta ne buna
3
0
Vedeta? Individa asta retardata?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272