REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Iulia Albu își face injecții în cap cu propriul sânge. Cum a apărut vedeta, în mijlocul zilei, pe străzi

Iulia Albu își face injecții în cap cu propriul sânge. Cum a apărut vedeta, în mijlocul zilei, pe străzi

Replica API 23 septembrie 2022 | 12:31 4528

Iulia Albu este întotdeauna o apariție, astfel că nu ezită să poarte cele mai strălucitoare haine în mijlocul zilei. Vedeta profită de fiecare minut pe care îl are liber în pauzele de filmări și merge să se răsfețe cu tratamente de înfrumusețare.

Iulia Albu

Deși are un program foarte încărcat, Iulia Albu își găsește mereu timp pentru ea. Gazda emisiunii „I.A. cu stil” de la Antena Stars merge în pauzele de filmări la cabinetul medicului estetician, unde își face diverse proceduri. Recent, fosta soție a lui Mihai Albu a fost surprinsă îmbrăcată într-o rochie strălucitoare și transparentă în timp ce mergea la o nouă terapie.

„În scurtul timp pe care-l am între filmări încerc să ajung cât mai des și la tratamente corporale și faciale. Și este deja de notorietate faptul că am doi doctori pe care îi aleg întotdeauna: Dr. Daniela Diveică și Dr. Florin Juravle. Nu aleg des serviciile saloanelor de înfrumusețare, cred foarte mult în a merge pe expertiza unui doctor, iar o clinică de chirurgie estetică va oferi întotdeauna serviciile la cele mai înalte standarde”, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu își face injecții în cap cu propriul sânge

Vedeta apelează la medicul estetician, unde își face injecții în cap cu propriul sânge. Procedura presupune injectarea propriei plasme în scalp, în vederea stimulării creșterii părului în mod natural, prin recoltarea unei cantități de sânge și centrifugarea acestuia.

De dragul frumuseții și unei podoabe capilare bogate, Iulia Albu face sacrificii și merge regulat la acest tip de terapie. Atât vedetele de la noi, cât și cele din străinătate apelează la acest serviciu, care poartă numele de terapia vampir, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai este si vaca asta!
0
0
injectii cu arsen.
1
0
sa-si puna furtun cu singe direct in cap sa nu se mai chinuie cu injectii .Asta e plictisita rau vad.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614