REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Iulia Sălăgean, adevărul despre bărbatul cu care s-a afișat

Iulia Sălăgean, adevărul despre bărbatul cu care s-a afișat

Valentina CAMARA 1 aprilie 2023 | 00:00 595

Iulia Sălăgean și-a pus fanii pe jar, după ce s-a afișat alături de un bărbat misterios. După ce a apărut de mai multe ori împreună cu el, fanii fostei iubite a lui Alex Bodi au fost curioși să afle cine este el, după ce mai mulți au spus că între cei doi ar fi iubiți.

Iulia Salagean, adevarul despre barbatul cu care s-a afisat

Fosta iubită a lui Alex Bodi a atras toată atenția fanilor asupra ei, după ce s-a afișat alături de un bărbat despre care nu a spus nimic concret. Având în vedere că Alex Bodi a clarificat faptul că cei doi nu s-au împăcat, iar ea este singură, cu toții au crezut că în viața Iuliei Sălăgean a apărut cineva. Din acest motiv, a clarificat și ea situația, la rândul ei.

Iulia Sălăgean a spus adevărul despre bărbatul cu care a apărut pe Instagram

Toată lumea s-a întrebat cine este Ciprian și ce fel de relație are cu Iulia Sălăgean. Make-up artistul și-a ținut viața secretă și nu a dat multe detalii despre familia ei, astel că oamenii o cunosc doar după ce a apărut cu Alex Bodi.

După o mulțime de întrebări pe care le-a primit, Iulia a spus adevărul, respectiv că Ciprian este, de fapt, fratele ei. Puțină lume a știut, până acum, că ea are și un frate, deoarece nu a dat multe detalii din viața ei dincolo de Alex.

Așadar, se pare că nu există niciun bărbat alături de care să formeze o relație, în aceste momente.

”Ciprian este fratele meu. Nu este iubitul meu”, a scris Iulia Sălăgean.

Alex Bodi a fost prins între ea și fosta iubită

Alex Bodi a trăit o întreagă tenelovelă în urmă cu câteva luni. Omul de afaceri a fost prins între Iulia Sălăgean și fosta lui iubită, cu care forma un cuplu la acel moment. Cele două și-au scos gherutzele la atac și și-au aruncat replici tăioase, însă scandalul s-a terminat repede.

Ulterior, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Alex în ipostaze tandre alături de Iulia Sălăgean și toată lumea credea că s-au împăcat. Însă, se pare că totul a rămas la fel ca și la început, iar cei doi sunt, în continuare, despărtiți, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468