REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune vedeta despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune vedeta despre relația cu Salman Khan

Replica API 14 decembrie 2020 | 00:00 1767

Iulia Vântur se află în India de mai mulți ani, acolo unde a devenit actriță. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan, însă rămâne în continuare discretă atunci când vine vorba de relația lor. Aceasta a revenit pe platourile de filmare și a vorbit despre acest lucru, în cadrul emisiunii La Măruță.

Iulia Vântur, Salman Khan

„Suntem în studio, filmăm. Avem o mică pauză până reașază camera. (…) Este un film cu un mesaj foarte puternic împotriva discriminării de orice fel.

Personajul pe care îl interpretez eu este o descendentă a familiei regale. Sunt o mică prințesă așa, care militează pentru drepturile omului, împotriva discriminării. Este un rol foarte frumos. (…)

Am făcut filmări în Londra, mai aveam o săptămână de filmat acolo, dar a venit pandemia peste noi. Acum am reluat, slavă Domnului, filmările și vom termina în curând”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea La Măruță.

Întrebată de Cătălin ce face Salman, iubitul vedetei, aceasta a răspuns: „Foarte bine, muncește. Filmează. Măruță, au fost 9 luni de zile de pandemie. La muncă cu noi acum”, a mai adăugat vedeta.

Întrebată dacă Salman gătește, Iulia a recunoscut. „Se pricepe în bucătărie, dar nu stă tot timpul în bucătărie. Din când în când mai are chef”.

Iulia a vorbit și despre întâlnirea cu părinții ei. Din cauza pandemiei, aceasta nu îi poate întâlni de Crăciun.

„Nu, nu e primul (Crăciun), dar cred că ăsta este cel mai greu. E multă vreme de când nu i-am mai văzut pe ai mei fizic. Îi văd aproape zilnic pe videocall”, a declarat Iulia Vântur La Măruță, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa te bagi in card cu astia?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272