REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iulia Vântur intervine după imaginile virale cu Salman Khan și actrița din India

Iulia Vântur intervine după imaginile virale cu Salman Khan și actrița din India

A.F. 18 martie 2024 | 00:00 12998

Iulia Vântur promovează cel mai nou proiect de televiziune al lui Salman Khan, iubitul ei. Reacția româncei vine după ce mai multe imagini mai vechi cu starul de la Bollywood în compania unei actriței din India au devenit virale pe rețelele de socializare.

Iulia Vantur intervine dupa imaginile virale cu Salman Khan si actrita din India Salman Khan,  Shehnaaz Gill, Iulia Vântur

De mai mulți ani, fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde e cântăreață și unde a început o poveste de iubire cu Salman Khan. Deși foarte rar s-au afișat împreună, ba chiar la cele mai recente evenimente s-au ignorat, ea își susține partenerul în carieră.

Recent, pe contul ei de Instagram, Iulia Vântur a postat un clip video despre cel mai nou proiect de televiziune al lui Salman Khan. Acesta joacă alături de actrița Katrina Kaif în „Tiger 3”. Starul de la Bollywood joacă rolul lui Tiger, în timp ce ea e Zoya.

Încântată de reușita lui Salman Khan, Iulia Vântur a împărtășit cu fanii ei din mediul online detalii despre filmul acestuia. Dezvăluirea ei vine după ce mai multe imagini mai vechi cu starul de la Bollywood în compania unei actriței din India au devenit virale pe rețelele de socializare.

Pe Instagram și pe TikTok circulă poze cu Salman Khan în tandrețuri cu actrița indiană Shehnaaz Gill, care are 31 de ani. Pozele nu sunt recente, ele sunt din 2022, de la un eveniment la care cei doi au participat împreună. Sunt foarte apropiați, se țin de mână, ba chiar la un moment dat se și îmbrățișează. Fanii din România ai Iuliei Vântur au văzut imaginile și au și reacționat.

„Nu l-am văzut la braț cu Iulia Vântur niciodată”, „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”, „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia”, „Asta-i actuala iubită a lui Salman”, au spus internauții.

Iulia Vantur intervine dupa imaginile virale cu Salman Khan si actrita din IndiaSalman Khan,  Shehnaaz Gill,

Ce relație are, de fapt, Iulia Vântur cu Salman Khan

Când vine vorba despre viața personală, Iulia Vântur încearcă să fie foarte discretă. Ea are o relație cu Salman Khan de mai mulți ani, însă actorul evită să se afișeze alături de iubita lui. De-a lungul timpului au existat zvonuri potrivit cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu, ba chiar s-a speculat că Salman Khan o evită pe Iulia Vântur la evenimentele mondene la care participă împreună.

În emisiunea ei, Teo Trandafir a întrebat-o direct pe artistă de ce evită să dea detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul indian. Vizibil deranjată că a auzit din nou această întrebare, Iulia Vântur a explicat că în India este o altă cultură, iar partenerul ei nu vrea să își expună viața personală. „Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă.

Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu ar trebui să ne expunem”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us”, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spunea cineva că au o relație cu BENEFICII, adică el mai trece pe la ea, ea profita de relațiile lui. Un cuplu bazat pe iubire făcea până acum cel puțin un copil.Sau și copilul o fi la secret?
0
0
Iulia nu vrea să recunoască că e a zecea rezerva pentru actor, a căutat iubire și a găsit indiferenta, mai rău îi trebuie, nu suporta adevarul
2
0
dar ceilalti care se afiseaza cu logodnicele ce sunt,martieni,nu indieni ?
3
0
N-am inteles de ce s-a dus in tigania aia de India cind avea destui indieni si aici .
10
0
Trece viata pe lângă tine, așteptând firimiturile lui!
14
1
Draga Iulia, am înțeles felul în care încerci sa te justifici în legătură cu pozele respective dar dacă tu spui ca acelea sunt vechi, ok, dar și atunci tu aveai o relație cu Dl Khan
9
0
Iulia este frumoasa, nu prea talentata dar se descurca. Nu stiu de ce se ploconeste atat in fata acestui individ afemeiat si grosolan ?
12
1
Si eu sunt cu Brad Pit dar mă afisez singură să nu mă bata Angelina...
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272