REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Iulia Vântur muncește pentru Salman Khan. Ce proiect măreț pregătește

Iulia Vântur muncește pentru Salman Khan. Ce proiect măreț pregătește

Replica API 4 mai 2022 | 00:00 596

Iulia Vântur a anunțat care e proiectul măreț la care lucrează acum. Pentru playtech.ro, vedeta a dezvăluit că personajul principal al acestuia e Salman Khan, bărbatul celebru la Bollywood cu care ea se iubește de ani de zile.

Iulia Vântur

Iulia Vântur e stabilită de mulți ani în India. A reușit să aibă o carieră de succes și acolo, e cântăreață, urcă pe scenă și susține adevărate spectacole. Și în viața ei personală a avut succes la mii de kilometri de România. L-a cunoscut pe Salman Khan, alături de care formează un cuplu.

Foarte rar s-au afișat împreună, însă se știe că au o relație specială, atât de specială încât vedeta lucrează acum pentru el. Iulia Vântur muncește la un documentar-serial despre viața lui Salman Khan. „Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a dezvăluit Iulia Vântur, care a petrecut Paștele în România, alături de familie și prieteni.

Referitor la viața în India, alături de Salman Khan, Iulia Vântur a adăugat. „Noi suntem foarte bine. India e interesantă, frumoasă, provocatoare, m-am obișnuit după atâția ani de zile. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla. Ideea e că lumea e mică”.

O bună perioadă de timp, Iulia Vântur a stat în America. A avut un turneu în Statele Unite, turneu de muzică care s-a dovedit a fi un adevărat succes. „Am avut recent un turneu muzical în zece orașe din SUA, în New York, Washington, Chicago… Deci, cânt. M-am aflat în această postură și acum trei ani, înainte de pandemie, când am cântat tot în Statele Unite, iar acum a fost primul show mare pe care l-am făcut.”, a mai spus ea pentru Playtech, citează libertatea.ro.

Se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan?

Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani și Salman Khan, în vârstă de 56 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, după ce în 2012 fosta prezentatoare TV a părăsit România și s-a stabilit în India, alături de iubitul ei. Cei doi nu vor însă să facă pasul cel mare și au spus motivele, pentru care au luat această decizie.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.

Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur, conform viva.ro.

De asemenea, Salman Khan nu este interesat de acest subiect, el declarând, acum ceva vreme, că nu crede în căsătorie. „Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a spus actorul, într-un interviu mai vechi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu se mai marita cu magraonul ca parca sa era vorba .acum munceste pentru el ? he he
0
0
Salmay KALU
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272