REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iulia Vântur s-a întors în România, alungată de pandemie. „Am prieteni în India care au trecut în neființă“

Iulia Vântur s-a întors în România, alungată de pandemie. „Am prieteni în India care au trecut în neființă“

Replica API 12 mai 2021 | 02:00 2020

Iulia Vântur (40 de ani) a revenit în aceste zile în România! Situația gravă din India a făcut-o pe iubita lui Salman Khan să revină pe meleagurile românești, după o lungă perioadă în care și-a construit o carieră de invidiat la Bollywood.

Iulia Vântur

foto: arhiva personală

“E dramatic ce se întâmplă acum în India. Acum situația se îmbunătățește totuși. Au intrat în lockdown, au venit ajutoare chiar și din România. Săptămâna trecută am vorbit cu o prietenă care era în spital și nu putea să respire, e dureroasă imaginea. Am și prieteni care au trecut în neființă. Mie mi-a fost teamă când am auzit de puterea virusului. Al doilea val ne-a luat pe nepregătite”, a declarat solista la Antena 3, citează click.ro.

Odată ajunsă în România, vedeta a mers acasă la Iași, ca să-și revadă părinții de care-i era foarte dor. “Am mers în week-end cu părinții la mănăstirile din Nordul Moldovei. Acasă tot România e! Aici e sufletul meu!“, a mărturisit solista.

Iulia Vântur: „Am fost îndrăgostită de Sandokan. Sunt fericită în India”

În India, Iulia Vântur duce o viață sub lumina reflectoarelor la brațul unuia dintre cei mai bogați și apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan. Iulia Vântur a vorbit despre succesul ei fulminant la Bollywood.

“Am plecat din Iași de pe strada Cuza Vodă! Muzica m-a ales în India. Mi-a luat un an să mă conving că e în regulă să cânt din pasiune. Am făcut ore de canto zilnic, pentru că mi-am dat seama că nu e o joacă, primeam multe propuneri.

Mi-a fost greu acolo, am învățat că mă am pe mine indiferent de situație. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți, de prieteni, nu e ușor să nu trăiești în țara ta. Dar mi-am dorit să fiu acolo, am făcut ce mi-a dictat sufletul. Am ajuns într-o destinație menită mie. Emoțional am crescut foarte mult. M-am descoperit în experiențele personale. Cel mai greu a fost pentru ai mei. Sunt singurul copil la părinți.

Când eram mică, îmi doream să fiu artist. Dansam, cântam, făceam parada de modei prin casă. Nu mi-am imaginat că voi ajunge la Bollywood. E multă muncă în spate. Acolo oamenii nu au pauză, muncești duminica, la trei noaptea, nu există vacanțe. Devine un stil de viață. Am prieteni în India, deși a fost greu”, a povestit vedeta.

Deși Iulia Vântur a fost lansată la Hollywood de celebrul Salman Khan, pe care l-a cucerit iremediabil la un festival de film în Dublin, în 2011, artista a dezvăluit că în copilărie a fost îndrăgostită de un alt artist de top indian, Sandokan, care a și venit anul trecut la ziua ei. “Sandokan arată superb. A venit în vizită de ziua mea. El a fost primul meu crush (n.r. îndrăgostire) din copilărie. Mă uitam la filme indiene de mică. Am sărit în sus de bucurie când a intrat la mine în casă. Sunt fericită în India”, a mai declarat vedeta.

Salman Khan, cel mai râvnit burlac din India

Salman Khan este deja unul dintre cei mai de succes actori ai Indiei, dar și cel mai râvnit burlac. Forbes l-a inclus încă din 2015 în lista celor mai bine plătite 100 de celebrități din lume, având câștiguri de peste 37 de milioane de dolari. Presa internațională a scris că drumurile celor două vedete, Iulia Vântur și Salman Khan, s-ar fi întâlnit în 2011 la un festival de film din Dublin, unde actorul și producătorul indian își promova o peliculă. Apoi Iulia Vântur a plecat în India, pentru ca un an mai târziu să fie inclusă în proiectele cu bătaie lungă la Bollywood. În 2013, Salman Khan a vizitat și el România, unde a filmat câteva secvențe dintre un proiect cinematografic. În 2014 a fost consemnat oficial debutul Iuliei Vântur ca actriță pe meleaguri indiene, fiind distribuită în pelicula "O teri". De atunci, românca a interpretat piese atât în engleză, cât și în hindi. În 2019 a străbătut America pentru concerte în Los Angeles, New Jersey și Dallas.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ea crede ca Salman se uita la ea! Pentru el esti doar una de pe lista, ai imbatranit asteptandu-l..Stai la Iasi, ca e mai bine!
12
0
toate astea care fug pe capatuiala ,vin din Moldova ..Sunt ca niste termite .Foame de bani ,de toate .mare fas ,ce ai ajuns tu in India .nu ai gasit si tu un om de la noi din popor ,sa te mariti sa faci un copil,l ai gasit pe RAAJ Kapoor asta al tau.da,cel mai ravnit om de la el de acolo...sa fie la ei..
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920