REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Iulian Bulai condamnă decizia PNL de a guverna alături de PSD: 'Este una lipsită de sens'

Iulian Bulai condamnă decizia PNL de a guverna alături de PSD: 'Este una lipsită de sens'

Replica API 10 noiembrie 2021 | 22:58 885

Alegerea PNL de a guverna alături de PSD este una lipsită de sens, susține deputatul Iulian Bulai, care afirmă că USR „rămâne unicul partid liberal autentic din România”. Profitând de nemulțumirile din PNL, Bulai lansează o invitație liberalilor de a veni în USR. „Noi am rămas singurii liberali din România!”, subliniază Bulai, citat de stiripesurse.ro

„Alegerea PNL de a guverna alături de PSD este una lipsită de sens. Din toate punctele de vedere care contează.

USR rămâne unicul partid liberal autentic din România. Sper ca USR să își deschidă porțile către toți cei care cred în aceste valori, chiar dacă au fost membri PNL: inițiativă privată, antreprenoriat, libertate de expresie, libertate de asociere, valori europene, drepturi civile, reforme și investiții în România.

Hai în USR! https://www.usr.ro/inscriere/

Noi am rămas singurii liberali din România!”, scrie Bulai pe Facebook.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a afirmat, după şedinţa BPN de la Vila Lac, că nu a fost stabilit un mandat clar pentru negocieri, "un mandat care într-adevăr să cuprindă toate elementele esenţiale şi lucrurile la care PNL nu poate renunţa", ci "pur şi simplu s-a lăsat la îndemâna echipei de negociere să negocieze orice cu PSD-ul".

"Oamenii nu ne-au votat pe 6 decembrie ca să batem palma cu PSD, să facem un guvern cu PSD (...) Ce legătură este între PNL şi fostul partid comunist? Nicio legătură", a arătat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a suparat neocomunistu. Foarte multi din a lor sunt nepregatiti si rau intentionati. Degeaba urlau in strada.
4
0
Dute bai gaspita si fa pe statuia in Grecia !
8
0
Ce spune acest bulangiu dement ca ei sant singurul partid liberal ramas ? Unde ? in kkt si vor sa-i ajute careva ca se scufunda cu zi ce trece , Dar sigur, doar ala cu coasa le va fi de cap !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212