REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Iulian Bulai: Moldova trebuie testată întâi, nu Bucureştiul. Riscăm să devenim Lombardia României

Iulian Bulai: Moldova trebuie testată întâi, nu Bucureştiul. Riscăm să devenim Lombardia României

Replica API 27 martie 2020 | 00:00 1108

Iulian Bulai

Preşedintele USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, s-a declarat indignat de decizia ministrului Sănătăţii de a testa pentru COVID-19 toţi locuitorii Bucureştiului şi a subliniat că prioritatea ar trebui să fie Moldova, a scris el într-o postare pe Facebook.

Parlamentarul a explicat că cele mai multe persoane care s-au întors deja sau care vor reveni din străinătate sunt din judeţele Moldovei şi, de aceea, trebuie realizate testările locuitorilor de aici.

În plus, Iulian Bulai a dat exemplul situaţiei de la Spitalul Clinic Judeţean Suceava, unde ar trebui testat tot personalul unităţii.

"Sunt indignat. Foarte supărat! Moldova trebuie testată întâi, nu Bucureştiul! Prioritatea e focarul de coronavirus. Focarul din Moldova. Asta e prioritatea de testare. Marea prioritate, de care depinde viaţa oamenilor dintr-o întreagă regiune. Concentraţi-vă pe vieţile în pericol acum, domnule Costache, nu aşteptaţi alegerile ca să descoperiţi că Moldova există! Fără această testare, riscăm să devenim Lombardia României. Vrem testare în Moldova", a scris deputatul pe Facebook, potrivit Agerpres.

Preşedintele USR Neamţ i-a cerut ministrului Sănătăţii să demisioneze dacă nu poate gestiona această situaţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo moldovenilor.ati strigat in gura mare ca vreti sa facem o tara ca afara,noi lenesii din tara nu am facut.ATI VENIT VOI CAPSUNARII CU CURVELE VOASTRE SI ATI REUSIT ! Suntem ca ITALIA,SPANIA,GERMANIA,ANGLIA. Mergeti sa va pupati cu CAP DE BOU LA TREI COCENI!
2
0
Mai dar destept te-ai mai nascut !
2
0
vorba romanaului"too fuckin' late". trebuia testati italienii si spaniolii care au intrat ca oile prin aeroporturile romaniei fara nici macar sa li se ia temperatura. Bulica asta stie el ce stie, ca juma din moldova e ori in spania ori in italia. dar barbutistii si curvele de la mamaia, cei 1500, nu ar trebui testati ?
1
0
Trebuie testati nu neaparat cei din Moldova ci toti cei care s-au intors de undeva de afara. Sau crede el ca la Bucuresti nu a venit nimeni... Creier mic dar in spatele afirmatiei se afla ura politica fata de madam firea. Nu e momentul acum. Chiar el isi face campanie tot dandu-si din cand in cand cu parerea dar ca atac. O recomandare avem : stai acasa !
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212