REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Iulian VITCU a rămas fără BEACH-BARUL ridicat ILEGAL în FALEZĂ NORD! Video

Iulian VITCU a rămas fără BEACH-BARUL ridicat ILEGAL în FALEZĂ NORD! Video

Replica API 17 septembrie 2021 | 00:34 2296

Acțiunile în forță ale Poliției Locale Constanța au continuat pe plajele din municipiu. Construcțiile abuzive de pe plajă, fie ele și beach baruri, s-au înmulțit în ultima perioadă. A venit și rândul Plajei Dacica, din Faleză Nord. În cursul zilei de joi, 16 septembrie, oamenii legii au descins în forță la o societate comercială, care ar fi edificat construcții ilegale. În urma controalelor din luna mai a acestui an, anumiți operatori economici au ridicat beach-baruri fără a deține autorizații de construcție. Printre aceștia se numără și Iulian Vițcu, patronul de la Dacica.

În urma mai multor controale efectuate pe plajele constănțene, inspectorii din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au identificat mai mulți operatori economici și-au ridicat beach-baruri fără a deține autorizații de construire.

La acel moment, Primăria Constanța a somat operatorii să desființeze lucrările, lucru ce s-a și întâmplat, celelalte localuri amplasate pe plaja din Faleză Nord s-au conformat, însă Iulian Vitcu a sperat până în ultima clipă. Astfel, în cursul dimineții de joi, 16 septembrie, oamenii legii au descins pe plajă pentru demolare. Operatorul economic, Iulian Vitcu, a fost sancționat pe legea 50/1991 privind construcțiile. Acesta nu avea autorizație de construire, a fost somat de către administrația locală și nu s-a conformat. Astfel, primarul a emis o dispoziție de demolare.

La fața locului s-au aflat atât agenți ai Poliției Române cât și agenți ai Poliției Locale. Iulian Vitcu, patronul Beach-barului, nu a dorit să comenteze, spunând: "Nu am nimic de spus! E de ajuns".

Scandal și pe plaja Waves din Faleză Nord

Vă reamintim faptul că, autoritățile locale au emis un ordin de demolare a lucrărilor efectuate fără autorizație de construcție și pe plaja Waves din Faleză Nord. Mai exact, în cursul zilei de 30 august a.c., oamenii legii au descins în această locație, iar după lungii discuții cu reprezentanții societății, lucrătorii Confort Urban au trecut la treabă și au demolat construcțiile ilegale.

Video:

Citește și: Ce spune Horia Constantinescu despre DEMOLAREA de pe plaja Waves din Faleză Nord. VIDEO

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Anul acesta ati avut raspunsul pentru largirea plajei la Mamaia.Era singurul loc pustiu.Parteneriatul pentru distrugere.
1
0
Daca este adevarat ce zici tu adica sunt km de dughene ilegale,asta inseamna ca numic nu s-a schimbat in primaria Constanta de pe vremea lui R.Mazare pana acum.
7
0
sunt km de dughene ilegale si voi cu dugheana asta va luptati de la inceputul anului .
8
0
Mafia beach barurilor aliata cu umbrelute si sezlonguri bagate pe gat nu moare. Turism de hartaneala, rudimentar.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218