REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Iuzeir Riat, fiul șefului clanului Raim din Mangalia, s-a cumințit; din ce vrea să facă bani?!

Iuzeir Riat, fiul șefului clanului Raim din Mangalia, s-a cumințit; din ce vrea să facă bani?!

Replica API 26 aprilie 2022 | 00:00 4927

După ce și-a petrecut mai mulți ani în detenție pentru fapte de înşelăciune şi şantaj, șeful clanului din Mangalia, Iuzeir Raim, și-a schimbat domeniul de activitate. Mai nou, acesta pare că dorește să devină investitor imobiliar. În acest sens, a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a terenului localizat pe strada Horia Vintilă din Mangalia.

Fiul șefului clanului Raim din Mangalia, Iuzeir Riat, și-a modificat domeniul de afaceri după ce, ani la rând, a fost încarcerat pentru fapte de înșelăciune și șantaj, alături de tatăl său.

În acest sens, acesta a demarat procedurile pentru a afla reglementările urbanistice ale terenului de pe strada Horia Vintilă, numărul 9A, din Mangalia. Iuzeir Riat a obținut de la Primăriei Municipiului Mangalia, recent, un certificat de urbanism în vederea construirii a 5 imobile cu regimul de înălțime P+1E.

Precizăm că, pentru același teren, luna trecută, tatăl Raim Iuzeir a demarat procedurile în vederea realizării unei investiții.

Cunoscuți în toată Mangalia

Violențele clanului turcilor din Mangalia au însă un istoric lung. Reamintim că, în data de 25 octombrie 2014, în jurul orelor 23.00, Iuzeir Raim, Riat Iuzeir, de 22 de ani (la momentul producerii scandalului) şi Şenol Memet şi Erol Omer au izbucnit un scandal în barul Magic Lounge din Mangalia. Indivizii au tăbărât pe un alt bărbat, R.E., pe care l-au lovit, provocându-i leziuni ce au necesitat câteva zile de îngrijiri medicale. În plus, şi localul s-a ales cu pagube, fiind distruse mese cât şi alte bunuri. Angajaţii au apăsat butonul de panică, iar scandalagiii şi-au luat tălpăşiţa. La faţa locului au ajuns oamenii legii, care au demarat cercetările, fiind identificaţi, după câteva zile, şi făptaşii.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BLONDU DIN COLONISTI care tasu lucreaza la centrala si el conduce femeile lu fisu bmw de 50 mii euro nr RWU si el face parte din clanu lu rain
0
0
RAYM SIFONU MANGALIEI LOCU TAU E LA PUSCARIE HIPOTENTULE TE PARASIT SI JOJO CA NU MAI PUTEAI SA DAI DE LA STEROIZI
0
0
La munca BARAGLADINE MUSULMANE.
0
0
...sifoane la Pol.
2
0
Sunteti nebuni. Riat este fiul lui Raim , nu are 22 de ani si nu a stat in puscarie. Cum era aia. Sa verifici informatia din trei surse .
0
0
Sifon. Din ce bani a cumparat terenul ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272