REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Jack Nicholson, după ce că s-a îngrăşat, nu se poate opri din mâncat! Imagini rare cu actorul de 81 de ani

Jack Nicholson, după ce că s-a îngrăşat, nu se poate opri din mâncat! Imagini rare cu actorul de 81 de ani

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:00 348

Jack Nicholson

De când a anunţat că se retrage din carieră, Jack Nicholson, în vârstă de 81 de ani, a fost rareori văzut în public. Însă, fiind un mare fan al echipei de baschet Lakers, legendarul actor nominalizat la Oscar de 12 ori, nu a ratat meciul de luni, disputat în Los Angeles. A venit la meci însoţit de fiul său Ray, în vârstă de 26 ani şi a mâncat tot timpul. Evident, meniul din sala polivalentă a constat în cartofi prăjiţi cu ketchup şi maioneză şi un ditamai hamburgerul.

Viaţa de pensionar şi-a pus amprenta pe fizicul lui Jack Nicholson. Rebelul de la Hollywood, acum în vârstă de 81 de ani, a luat în greutate cel puţin 5 kilograme, în ultimii doi ani. Însă acest lucru nu pare să îl deranjeze. Luni, Jack Nicholson a fost surprins în primul rând la meciul disputat de echipa Lakers pe terenul din Los Angeles. El a venit însoţit de fiul lui, Ray Nicholson, de 26 de ani, şi a urmărit partida cu sufletul la gură. Chiar dacă adversarul echipei Lakers a făcut spectacol pe teren, Nicholson a aplaudat prestaţia echipei favorite care a jucat fără vedeta LeBron james.

Echipa Golden State Warriors a reuşit să îl facă pe Nicholson să se ridice în picioare şi să aplaude frenetic. Toată planeta ştie că Nicholson are abonament la stadionul Lakers de mai bine de patruzeci de ani. El s-a aflat pe teren inclusiv la victoria echipei Lakers contra adversarilor lor din Minnesota Timberwolves. Conform People, actorul care are o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari a mâncat tot timpul meciului şi a băut inclusiv cola.

Jack Nicholson s-a născut la 22 aprilie 1937 în Neptune City, New Jersey, SUA. A câştigat Oscarul de două ori pentru rolurile din „Zbor deasupra unui cuib de cuci” şi „Mai bine de atât nu se poate”. A fost căsătorit cu Sandra Knight între 1962 şi 1968. A avut tot timpul renumele de cuceritori şi nu a fost fidel nici unei femei. Are cinci copii cu femei diferite: Ray (26 de ani), Lorraine (28 de ani), Honey Hollman (38 de ani), Caleb James Goddard (49 de ani) şi Jennifer, de 55 de ani. Honey Hollman este rezultatul unei aventuri cu fosta Miss Scandinavia, daneza Winnie Hollman. La vremea respectivă, Jack Nicholson era cuplat cu Anjelica Huston, care a suferit enorm când a aflat că îl împarte cu zeci de femei pe „bărbatul vieţii ei”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272