REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

'Jackass Forever' a debutat pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

'Jackass Forever' a debutat pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Replica API 9 februarie 2022 | 00:00 651

Noul lungmetraj din franciza "Jackass Forever" a debutat weekendul trecut pe primul loc în box office-ul nord-american, devansând filmul apocaliptic "Moonfall", lansat la rândul său vineri, potrivit datelor publicate duminică de compania specializată în analize şi statistici din industria cinematografică Exhibitor Relations, informează AFP, citată de Agerpres.

Echipa originală a francizei "Jackass", în frunte cu Johnny Knoxville, a revenit pentru o nouă rundă de acrobaţii şi provocări, unele hilare, altele absurde, iar unele chiar periculoase. Echipa lui Johnny Knoxville, Steve-O şi Chris Pontius a fost întregită de figuri noi, precum rapperul Machine Gun Kelly şi prezentatorul de televiziune Eric Andre.

Noul lungmetraj, de fapt o înşiruire de probe în care actorii îşi testează rezistenţa, prietenia şi capacitatea de a suporta tot felul de provocări de-a lungul a 96 de minute, a obţinut încasări de 23 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele nord-americane.

Pe locul al doilea, la mare distanţă, s-a situat filmul apocaliptic "Moonfall", cu încasări de 10 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii, potrivit datelor preliminare publicate de compania Exhibitor Relations.

Pelicula, în regia lui Roland Emmerich, un maestru al scenariilor apocaliptice, o are ca protagonistă pe o fostă astronaută devenită directoare adjunctă a NASA, interpretată de Halle Berry, care porneşte într-o misiune imposibilă pentru a salva Pământul, ameninţat cu anihilarea după ce o forţă misterioasă a deviat Luna de pe orbită şi a plasat-o pe o direcţie de coliziune cu Pământul.

Aflat în cea de-a opta săptămână de proiecţii în cinematografe, filmul "Spider-Man: No Way Home", cel mai recent capitol cinematografic al aventurilor Omului-Păianjen, a pierdut poziţia de lider şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 9,6 milioane de dolari. Cu un total de aproape 750 de milioane de dolari în box-office-ul nord-american şi de 1,7 miliarde de dolari în box-office-ul mondial, acest film este considerat o gură de aer proaspăt pentru o industrie cinematografică "îngenuncheată" de pandemia de coronavirus.

Pe poziţia a patra a coborât filmul de groază "Scream", după ce a ocupat locul secund săptămâna trecută, cu încasări de aproape 5 milioane de dolari de vineri până duminică, devansând animaţia studiourilor Universal "Sing 2", care a obţinut încasări ce depăşesc cu puţin peste 4 milioane de dolari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272