REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Jackie Chan susține că nu are probleme de sănătate: aspectul îmbătrânit este pentru un film

Jackie Chan susține că nu are probleme de sănătate: aspectul îmbătrânit este pentru un film

A.F. 10 aprilie 2024 | 00:00 247

Celebrul actor Jackie Chan susține că nu are probleme de sănătate. El a împlinit 70 de ani și cu această ocazie a publicat mai multe fotografii cu el. Aspectul îmbătrânit de la începutul anului a fost pentru un film, le-a explicat actorul fanilor săi, potrivit Mediafax.

Jackie Chan sustine ca nu are probleme de sanatate: aspectul imbatranit este pentru un filmJackie Chan

Actorul Jackie Chan care duminică a împlinit 70 de ani a publicat mai multe fotografii și le-a transmis fanilor un mesaj despre sănătatea sa.

El i-a liniștit pe fani după ce au apărut numeroase comentarii despre starea sa. La începutul anului, el a fost fotografiat cu părul cărunt, făcându-i pe fani să speculeze despre sănătatea lui.

Actorul a spus că aspectul său îmbătrânit a fist cauzat de o filmare, potrivit Sky News.

„Nu cu mult timp în urmă, mulți prieteni au văzut câteva fotografii recente cu mine pe internet și toți erau îngrijorați de sănătatea mea. Vreau să profit de această ocazie pentru a anunța pe toată lumea, nu vă faceți griji! Este doar o apariție a unui personaj pentru cel mai recent film al meu. Personajul îmi cere să am părul alb, barbă albă și să arăt bătrân. De-a lungul anilor, am fost întotdeauna dispus să încerc lucruri noi pentru un film, indiferent dacă este o cascadorie provocatoare sau o apariție revoluționară pentru un personaj”, a spus vedeta care are 6,2 milioane de urmăritori pe Instagram, citează stiripesurse.ro.

Chan a jucat în zeci de filme în Hong Kong-ul natal și la Hollywood. În prezent, el lucrează la mai multe filme.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272