REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

JADOR, cuvinte DURE la adresa fostei iubite: ”Nu e deloc ieșită în lume...”

JADOR, cuvinte DURE la adresa fostei iubite: ”Nu e deloc ieșită în lume...”

Replica API 9 septembrie 2021 | 02:58 1337

Jador și Ella au avut o relație de iubire, dar care s-a terminat destul de repede. Cei doi au mai încercat să-și dea o șansă, însă cântărețul a ajuns la concluzia că nu se potrivește deloc cu ea. Mai mult de atât, artistul spune că într-o conversație cu prietenii fosta iubită a făcut o glumă deplasată la adresa sa.

Jador e în prezent un bărbat singur, însă curtat de multe domnișoare, care mai de care, însă cântărețul a mărturisit în cadrul unui interviu că de-a lungul acestor ani a încercat să mai repere relațiile cu fostele sale iubite, dar a ajuns la concluzia că nu se potrivesc, scrie spynews.ro

Așa e situația și în cazul Ellei, cea care a fost cu Jador o perioadă de timp, dar a căror relația s-a terminat brusc. Cei doi însă au vrut să-și mai dea o șansă în plus în iubire, dar cântărețul a mărturisit că nu se potrivește deloc cu bruneta.

El a precizat că ceea ce i-a plăcut la ea inițial a fost fizicul, însă de gândirea acesteia nu a fost deloc atras. Jador a avut câteva cuvinte dure pentru Ella în cadrul unui interviu și a mărturisit că bruneta nu e deloc ieșită în lume.

”Mi-a plăcut fizic, psihic nu-mi place, am cunoscut-o, nu-mi place, știu că vorbește urât peste tot de mine, ea e îndrăgostită încă pentru că are sentimente, eu nu o condamn, ea nu e genul meu de femeie”, a spus Jador.

Jador: ”Nu e deloc ieșită în lume”

Un episod în care a fost foarte deranjat de comportamentul ei a fost atunci când la o întâlnire cu Cătălin Moroșanu, Ella a făcut o glumă la adresa lui Jador care nu își avea locul, iar artistul a fost destul de deranjat de acest lucru.

”Am încercat să o cunosc mai mult, am dus-o într-un anturaj de oameni cu care umblu eu (...) Am adus-o în anturaj cu Moro, am vorbit puțin așa, a făcut o glumă la adresa mea care nu își avea locul, noi am vorbit niște lucruri serioase și ea a făcut...după mi-am dat seama că ea nu e ieșită în lume, nu știe. Ea e o fată mișto, are un suflet mișto, e caldă ca om, dar nu e deloc ieșită în lume”, a mai spus cântărețul.

Cântărețul a mai precizat că singura persoană care l-a iubit cu adevărat și nu l-a iubit pentru imaginea de artist, ci pentru ceea ce e în spatele persoanjului Jador a fost Georgiana Elisei, tânăra de care în continuare e îndrăgostit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272