REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
13.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Jador s-a iubit cu o fată sub ochii lui Bogdan Mocanu? Prietenia lor nu mai are nicio limită!

Jador s-a iubit cu o fată sub ochii lui Bogdan Mocanu? Prietenia lor nu mai are nicio limită!

Valentina CAMARA 7 decembrie 2022 | 00:00 1218

Bianca Comănici și Bogdan Mocanu au avut parte de o nouă provocare la joculețul de duminică. Cei doi prezentatori de la “Bărbați vs Femei” au participat la o sesiune Am/N-am, dar de data aceasta cu întrebări indiscrete, iar dezvăluirile ”fără perdea” nu s-au lăsat așteptate.

Bogdan Mocanu l-a dat de gol pe Jador

Pe Bogdan Mocanu și pe Jador îi știe toată lumea și la fel de cunoscut este și faptul că pe cei doi îi leagă o prietenie de lungă durată. S-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei” și au continuat să fie prieteni și dincolo de camerele de filmat. Astfel că acum fac lucruri importante împreună, legate de viața profesională, dar își petrec și timpul liber unul în compania celuilalt. Uneori putem spune că prea mult timp, pentru că ajung să nu mai aibă nicio limită. Acest lucru l-am constatat în urma unei precizări de-ale lui Bogdan Mocanu. Mai în glumă, mai adevărat, moderatorul a spus-o pe șleau.

"Reporter: AM/N-AM privit un prieten în timp ce făcea sex?

Bianca Comănici: N-AM, niciodată!

Bogdan Mocanu: AM! Aseară Jador! Aoleu! Aseară era lângă mine.

Bianca Comănici: Vai! Ferească Dumnezeu!", a fost joculețul din cadrul emisiunii.

Totuși, nu a vrut să lase lucrurile sub forma asta, așa că a reformulat. Bianca nu s-a putut abține din a fi ironică.

"Bogdan Mocanu: Glumim, dar da, AM. Nu aseară.

Bianca Comănici: Acum câteva ore.

Bogdan Mocanu: Cine știe?", au mai spus cei doi la Bărbați vs Femei.

Jador, ținut în frig de Bogdan Mocanu

Motiv pentru care, fiind mereu împreună și foarte apropiați, cei doi, atunci când nu se ceartă, își permit să facă tot felul de glume și să se tachineze în fel și chip. Așa se face că acum, pe Instagram, acolo unde ambii sunt foarte activi, Bogdan Mocanu a publicat câteva imagini amuzante cu Jador. Manelistul l-a vizitat în această seară, dar nu s-a prea bucurat de statutul de musafir, conform spuselor sale. Și asta pentru că, răcit fiind, în cursul zilei chiar ajungând la un control de specialitate, Bogdan Mocanu nu s-a preocupat să îi asigure tot confortul, din cauza faptului că și el și-a petrecut ziua mai mult pe drumuri.

Așa se face că ajuns în casa lui Mocanu, Jador a fost nevoit să stea cu geaca pe el, cu pălăria pe cap, dar și să se acopere rapid cu o pătură. Ipostaza cu celebrul artist este una de zile mari, căci i se citește furia pe față, dar și frigul pe care spune că-l suportă cu greu, iar Bogdan Mocanu a avut grijă să surprindă întregul moment, ba chiar să se amuze pe seama lui Jador și a faptului că din cauza răcelii este acum foarte sensibil. În replică, vorbăreț din fire, nici cântărețul nu a putut să tacă și s-a legat imediat de scumpirile de pe piața energetică, lovindu-l astfel pe Mocanu la portofel, sugerând că nu prea stă bine la capitolul finanțe.

Bogdan Mocanu:- Am ajuns acasă și am uitat să dau drumul la căldură… Uite cum stă nevastă-mea (n.r. Jador). Îți mai aduc ceva, o blană, pescar hazliu?

Jador:- N-ai bani nici măcar să plătești curentul? Am venit aici și mor de frig, huă!”, a fost dialogul celor doi prieteni, purtat în hohote de râs, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite d'aia
0
1
doi cocalari care fara atentia preseii, prostia tineretului tamanit ,nepasarea aANAF-ului si a organelor de ordine ar ajunge la marginea societatii unde le este locul ,dar ce sa faci daca nu avem valori adevarate cu care sa ne mindrim sau daca avem nu-i promovam ca nu aduc bani ,stat UE .
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272