REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Jador se întoarce în băncile facultății! Artistul ia în calcul și doctoratul!

Jador se întoarce în băncile facultății! Artistul ia în calcul și doctoratul!

Replica API 22 iulie 2022 | 00:00 1194

Jador, în vârstă de 27 de ani, traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și personal. Artistul a dat fanilor o veste neașteptată. Nu! Nu are legătură cu lansarea unei noi melodii!

Jador

Jador a decis să revină pe băncile facultății pentru a-și termina studiile pe care le-a lăsat pe plan secund atunci când numele său a început să devină cunoscut de o țară întreagă.

„Am o super veste pentru voi. La anul o să fiu și eu student la Academia de Studii Economice din București, la secțiunea comunicare. O să dau disertația. O să fac o singură materie tot anul. Nu am mai apucat să termin masterul, că m-a luat celebritatea prin surprindere. Mai am un singur obiect.”, a povestit Jador fanilor.

Mai mult decât atât, artistul le-a cerut părerea celor care îl urmăresc și i-a întrebat dacă merită să facă și doctoratul la un moment dat. Pare-se că setea pentru studiu este puternică, iar Jador nu vrea să renunțe la planurile pe care le are.

„Nu știu dacă merită sa mai fac și doctoratul. Poate pare comic, pare altfel decât sunt, de fapt. Sunt și așa și așa. Credeți că ar fi bine să fac și doctoratul? Sunt foarte emoționat. Aștept părerile voastre, vă rog!”, le-a transmis Jador fanilor, scrie click.ro.

Jador a avut o copilărie dificilă

Jador este cunoscut pentru melodiile sale, dar și pentru sinceritatea cu care răspunde chiar și celor mai delicate întrebări pe care le primește.

Astfel, Jador nu a avut nici cea mai mică reținere în a dezvălui faptul că nu a avut o copilărie foarte fericită, iar lipsurile materiale nu i-au fost deloc străine. Jador a mărturisit că a dormit chiar și pe scânduri și s-a bucurat enorm atunci când și-a putut achiziționa propriul pat, așa cum și-l dorea, la vârsta de 27 de ani.

Solistul este foarte activ pe Instagram, iar imaginile pe care le distribuie sunt apreciate de zeci de mii de persoane, Jador fiind foarte apreciat. Artistul nu are rețineri și adesea distribuie imagini în care apare la bustul gol și își etalează abdomenul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la banii primiti din dedicatii isi ia si diplome prin strainatate cum au facut-o si alti inteligenti de ocazie!!! acum aveti cu cine!!!
0
1
bine ca nu se intoarce la grdinita ca acolo a ramas cu studiile .
1
1
poate la ff sa faca prostu asta ceva
0
1
ar avea mai multe sanse la Universitatea Ovidiu din Constanta.
0
1
E bine sa dai doctoratul in manele cu gemete ,tanguiri ,dedicatii :pentru nasu mare pentri ginere si miresica pentru nea X babanu cu bani multi ,dai bataie si fate doctor in manele!
0
1
tigane,invata intii sa scrii si sa citesti,citeste vreo suta de carti,nu de joc,apoi mai vorbim!
0
1
VIITORU MIN DE FINANTE! J ADOR DIOR GUCII.votez jador
0
1
Cine? Scuze, despre cine scrieti?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272