REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Jador și Alex Velea s-au certat. Chiar celebrul manelist a făcut mărturisirea

Jador și Alex Velea s-au certat. Chiar celebrul manelist a făcut mărturisirea

Replica API 6 septembrie 2021 | 16:40 893

Alex Velea și Jador, din prieteni de nedespărțit au ajuns să fie doi străini! Iubitul Antoniei și celebrul manelist au format o echipă la capitolul muzică și, ce-i drept, au avut un succes răsunător, însă acest lucru nu a durat prea mult și au ajuns să fie la cuțite. Chiar Jador a făcut mărturisirea, pe rețelele de socializare. Iată care a fost, de fapt, mărul discordiei!

Nu este vorba nici despre Mario Fresh, nici despre Lino Golden, ci, de data aceasta, despre Jador, manelistul cu care Alex Velea părea să se înțeleagă de minune atât în ceea ce privește muzica, cât și ca prieteni, scrie spynews.ro

Jador și Alex Velea s-au certat, din cauza repertoriului muzical

Noua ruptură din lumea muzicii românești! Jador și Alex Velea și-au spus ”adio” și se pare că nu se vor mai întâlni, cel puțin pentru o perioadă, la studiourile de înregistrări. Mărturisirea a fost făcută într-un videoclip postat pe rețelele de socializare de celebrul manelist.

Se știe că Jador încearcă să păstreze o relație cât se poate de apropiată cu urmăritorii săi, așa că, de data aceasta, manelistul nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația lui cu Alex Velea. Din prieteni buni, relația lor a ajuns să se răcească, însă, din spusele manelistului, cel supărat este iubitul Antoniei.

În trecut, colaborările lor muzicale au ajuns de fiecare dată pe locul I în trendingul românesc, dar aparent, Jador s-a răzgândit în ceea ce privește muzica și, cel mai probabil, a revenit la stilul care deja l-a consacrat.

Ce mesaj a vrut Jador să îi transmită lui Alex Velea

Chiar dacă Alex Velea nu mai dorește să vorbească cu Jador, acesta a vrut să-i transmită un mesaj prin intermediul internauților, pe TikTok.

Așadar, așa cum chiar el a dat de înțeles, Jador a ales să facă anumite schimbări în repertoriul muzical pe care îl prezintă la nunți, botezuri sau alte petreceri la care este invitat, spre dezamăgirea lui Alex Velea.

„Cred că e supărat pe mine din unele motive, presupun că știți și voi de ce, dar spuneți-i că noi doi am schimbat muzica și că noi doi ar trebui să facem asta în continuare, așa că trimiteți-i asta. Și că îl iubesc!”, a spus Jador, pe TikTok.

Indiferent ce s-a întâmplat între Alex Velea și Jador, pe cei doi îi leagă muzica, așa cum a afirmat și celebrul manelist. Rămâne de văzut, însă, dacă Alex Velea va răspunde mesajului transmis de Jador și dacă vor mai da o șansă prieteniei lor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Kanye West de Craiovita Noua "si" Casa de copii nu e acasa"s-au certat
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272