REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Jador și Georgiana s-au despărțit! Relația celor doi nu a mers nici de această dată

Jador și Georgiana s-au despărțit! Relația celor doi nu a mers nici de această dată

Replica API 7 iunie 2021 | 20:36 2255

Relația dintre Jador și Georgiana, singura femeie pe care artistul a iubit-o, a fost mereu complicată. Deși și-a dorit mult o împăcare, se pare că lanțul de iubire s-a rupt în cele din urmă. Cei doi s-au despărțit, din nou, iar motivul pare să fi fost gelozia exagerată a tinerei.

După ce artistul s-a întors din Republica Dominicană, Jador și Georgiana și-au mai dat o șansă. Au încercat să fie împreună și să facă lucrurile să funcționeze de această dată, însă se pare că nu a fost posibil. Jador a anunțat că relația lor s-a destrămat din cauza geloziei exagerate a ei.

Oricât de mult și-a dorit această împăcare, se pare că Jador nu a putut să facă față presiunii și a ajuns iar sigur. Artistul a decis că are nevoie de o perioadă de liniște și speră ca de această dată să poată să o iute pe femeia care i-a intrat în inimă.

„Nu mai sunt cu ea de două săptămâni. Am nevoie de relaxare în viață și nu-mi oferă. E geloasă mai mult decât prevede legea, dacă aș fi, aș da o lege să nu mai fie femeile geloase să pot și eu să mă însor (…) Nu vreau să o mai iubesc, vreau să pot să fac asta”, a spus Jador.

„O să trec peste perioada asta greu”

În cadrul unu interviu, Jador a recunoscut că îi este extrem de greu și suferă foarte mult după despărțirea de Georgiana, însă are speranțe că în cele din urmă se va reface. Artistul va scoate o piesă în numele iubirii pierdute.

„Sufăr, de asta am venit aici că sufăr, sufăr după fosta, am băut și eu un pahar de vin, două, trei pahare (n.r. ce face în această situație) Dacă aș fi fost lacom, mi-ar fi plăcut distracția și femeile, nu mi-ar mai fi ars de muncă, sincer sunt mai singur decât crede lumea, pe partea sentimentală stau foarte prost și probabil o să trec peste perioada asta greu, sufăr. O să scot o piesă care se numește: Aseară dansai singură … și este pentru ea, tot ce înseamnă muzică de dragoste este pentru ea.”, a declarat Jador la Xtra Night how, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
apucama i de cosor .....
2
0
niste nespalati ordinari facuti vedete de presa si alti imbecili
4
0
Sunt pentru voi artisti?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218