REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

JAF ca-n filmele de acțiune la Constanța! Hoții au furat seiful dintr-un schimb valutar, după ce au făcut gaură în acoperiș!

JAF ca-n filmele de acțiune la Constanța! Hoții au furat seiful dintr-un schimb valutar, după ce au făcut gaură în acoperiș!

Replica API 3 octombrie 2019 | 00:24 1564

Un jaf demn de filmele de acțiune a avut loc, miercuri noapte, la o casă de schimb valutar aflată în centrul comercial Tom din Constanța, hoții reușind să spargă seiful, de unde au furat bani. Din modul în care au acționat hoții, rezultă că aceștia nu sunt străini de aslfetld e fapte. Pentru că nu aveau șanse să intre în centrul comercial la acea oră și pentru că unitatea era împânzită de camere de filmat, au decis să facă gaură în acoperiș, fentând apoi camerele de filmat din interiorul casei de schimb valutar. În seif erau 160.000 euro.

Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, coordonați de conducerea I.P.J. Constanța au efectuat cercetări la fața locului, atât noapte, după ce s-a dat alarma, dar și întreaga zi de miercuri. Prejudiciul a fost încă stabilit la suma de 160.000 euro. Din primele verificări a reieșit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta casei de schimb valutar prin efracție, în cursul nopții și ar fi tăiat, cu ajutorul unui polizor unghiular, un seif, de unde ar fi sustras suma de bani. Din păcate, polițiștilor le este greu să identifice făptașii, deoarece nu pot fi recunoscuți de pe camerele de luat vederi. Există niște urme care ar putea conduce la făptași, asta doar dacă indivizii au antecedente.

Mirela PASCAL

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bag pula...mi-au furat ideea.
1
0
Multi prosti pe aici care habar nu au ce vorbesc si isi dau cu parerea aiurea in tramvai.
0
0
stirile PROtv au spus ca-n acest centru comercial anul trecut un alt magazin a fost jefuit de bijuterii in valoare de 120 000 de euro si hotii n-au fost prinsi nici pana azi.Politia romana nu e chiar incompetenta dar e prinsa in combinatii cu interlopii si mafia,politia chiar daca are idee tace ca au si ei partea lor,ca deh in Romania de dupa 89 singura valoare este banul,cinstea, corectitudinea, onoarea, si integritatea sunt de sters la cur,acum ciocu mic ca hotii si interlopii sunt la putere.
0
0
trebuie inceput cu paznicii, acolo exista complicitate, altfel nu se putea
1
0
Pt cineva: puteau sa urce prin toaleta. Pe mine ma surprinde faptul ca seiful nu avea senzor de soc, nu exista sistem de alarma in locatie.. doar camere video. Mai mult de atat, aia au taiat cu flexul fara ca nimeni sa se sesizeze. Eu am mai efectuat lucrari de reparatii noaptea in galeriile TOM si nu poti sa tragi o basina de paznici.
0
0
In rasa matii de ghiorlan ai schimbat vreo data in carrfour euro ? Zi lu ma-ta sa schimbe lire ca iti vine cu cursul de dolari , eu nu am vazut asa japca nicaieri
5
1
E magarie facuta de patron pt asigurare
6
0
politistii daca chiar isi fac meseria trebuie sa ia la periat toate camerele de supraveghere din zona si sa vada cu cateva zile inainte cine se plimba cu o scara pe acolo,caci pentru a urca pe acel acoperis trebuie folosita o scara altfel nu se poate, si probabil ca msuratorile le-au facut din interior mai intai in feet--picioare-- iar dupa ce s-au urcat pe acoperis au masurat acelasi nr de pasi,ar fi interesant sa se poate verifica si camerele din interiorul centrului comercial ca sa se poata vedea cine se comporta suspect si masura cu pasii.
3
1
chiar asa, sa tai cu polizorul un acoperis si sa nu te auda paznicii? hai da-o dracu de treaba, ca polizorul ala chiar face galagie de il poti auzi si de la parter daca stai la etajul 4.Si intrebarea este de unde au stiut hotii fix unde pica acoperisul acelui schimb valutar,ca eu acum daca ma sui pe carrefour nu stiu care unde are acoperisul,e clar ca au facut masuratori sa vada taman unde pica acel acoperis.
9
0
Am ajuns si in romania
1
1
Ce golanie, superb lucrat! Felicitari celor ce au gandit aceasta lucrare. Liberare usoara
3
2
gandit bine, executat perfect. se poate si Romania, doar ca la hotie....
5
0
Voi sunteti nebuni, este clar ca in cadrul firmelor de paza sunt angajati golani si infractori.
17
0
Sa nu uitam cum ne-au furat nu demult timp, patronii schimbului valutar prin comisioanele ascunse practicate.
11
2
In port, pe digul de nord este plin de tiruri care au blocat circulatia. Acolo unde isi iau gatul soferii de tir unii la altii, cand veniti? Sau nu intereseaza ca nu trebuie sa treaca vreun TAB ceva? Politia port doarme si doarme bine pe banii nostri!
5
1
Cum mama naibii sa taie cu polizorul si paznicii pu.lli sa nu auda? Dar ce e nepazit? Nu stiam...
14
1
Uite ca si machidonii prosti sunt pradati...
7
7
Bv -o , asta are cursu euro nici macar nu atinge cel al dolarului .
9
5
stima si respectul pentru acesti haiduci. jigodia asta are o rata de schimb foarte proasta pentru cei care vor sa schimbe valuta. uite ca cineva s-a razgandit pentru suma schimbata aici si si-a recuperat pierderea...
25
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367