REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

JAF la magazinul PROFI. HOŢUL a fost PRINS

JAF la magazinul PROFI. HOŢUL a fost PRINS

Replica API 5 decembrie 2020 | 00:33 14772

Un tânăr constănțean a fost surprins în timp ce se „aproviziona” dintr-un magazin Profi, fără să plătească. Cei din magazin au încercat să îl oprească dar fără succes. Nu după mult timp acesta a fost depistat de polițiștii constănțeni.

Magazinele Profi, la mare căutare printre hoți! O altă ”lovitură” a fost dată joi, 3 decembrie, de către un tânăr în vârstă de 24 de ani. Acesta, în jurul orei 17.00, a ”vizitat” magazinul situat pe bulevardul Tomis, în zona Liceului Internațional de Informatică, sustrăgând mai multe bunuri. A fost surprins de angajați, care au încercat să-l oprească, însă individul s-a smucit, aceștia rămânând doar cu… geaca infractorului. „În jurul orelor 17, în cadrul magazinului Profi situat pe bulevardul Tomis lângă Liceul de Informatică a avut loc un furt. Mă aflam în magazin în momentul când s-a întâmplat fapta. Era un tânăr. A încercat domnul dinaintea mea să îl oprească și a rămas cu geaca hoțului în mână, în magazin” ne-a declarat unul dintre martori.

Oamenii legii au intervenit

Potrivit informațiilor noastre, la fața locului au intervenit, cu promptitudine, oamenii legii, care l-au identificat și depistat pe făptaș. Au declanșat cercetările, în cauză fiind vorba de un dosar de furt, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
15 ani de puscarie sa i dati, pisamas pe justitia voastra
0
0
Astia sunt bombardierii de constanta
0
0
Mare stirea pulii..aia care au furat jumate de Constanta
4
0
Jaf esti fa proasto , unu care a furat un salam ca nu are ce sa manace a facut jaf si gunoaiele din politica si guvern care fura miliarde sunt baieti de treaba.
17
3
a donat Petromul iar acum tot noi le platim 300 milioane pentru cheltuieli de mediu!! Asta este jaf neica! Din pacate, Bombonel, Dan Ioan Popescu, Mitrea, Guzganul rozaliu sii muulti altii, nu numai ca nu sunt la ocna pe viata dar ne mai dau si sfaturi. Replica, astea sunt problemele grave ale tarii, nuu sutii de buzunare!
14
2
Ce sa fure ? Vechiturile din profi?hai ca ma faceti sa rad.
18
7
Multa muie Diana
13
4
Ce au minoritatile bronzate cu magazinele profi? Doar in magazinele profi se pare ca paza nu e vigilenta si se fura mult. Ca urmare, magazinele profi isi recupereaza paguba de la fraierii platitori cinstiti scumpind produsele din magazin.
15
0
ERA UN CIOROI AMARAT SI INFOMETAT.
9
3
Jaf inseamna furt prin violenta, ceea ce nu a fost cazul in articolul prezentat de dvs. Ar fi bine sa va alegeti cuvintele cu mai multa atentie nu doar titluri pt clickbait.
12
1
si asa va face toata viata , la munca cinci ani sub paza si dupa sa continue !
12
0
ce stiri traznet ne ati dat, dar despre hotiile lu lupu nu mai spuneti?
11
2
Chiar o stire importanta! Bravo, Diana! Ce a furat? Un salam, o bucata de branza sau o supa la plic? Bine ca am terminat cu astia din primarii si din guvern! Acum putem sa ne ocupam linistiti si de babele din piata si hotii de beteala din Jumbo! Norocul nostru! Sarbatori fericite Romania!
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218