REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

JALE către sudul litoralului după închiderea circulaţiei pe podul de la Agigea!

JALE către sudul litoralului după închiderea circulaţiei pe podul de la Agigea!

Replica API 9 mai 2017 | 00:51 360

Şoferii care au drum în sudul litoralului trebuie să se „înarmeze” cu nervi de oţel! Asta după ce circulaţia pe podul de la Agigea a fost închisă total începând de astăzi, 8 mai a.c., iar aceştia sunt nevoiţi să apeleze la varianta ocolitoare. Încă de dimineaţă, se formase cozi interminabile, iar conducătorii auto stăteau pe loc fără să înainteze chiar şi zeci de minute.

Amintim că în perioada 8 -25 mai a.c. podul de la Agigea va fi închis, iar Canalul Dunăre-Marea Neagră va putea fi traversat în condiţii optime pe noul pod (Podul Apolodor), aflat la o distanţă suplimentară de doar 2,8 km. Pentru evitarea blocajelor în trafic, ruta alternativă propusă este următoarea: nodul rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) - A4 (intrare port Constanţa Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN39A - DN 39A - DN39 (Eforie Nord - Agigea). După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricţii de circulaţie, pe întreaga durată a sezonului estival.

În cazul în care vremea va fi favorabilă (fără vânt puternic) şi va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, podul de la Agigea poate fi redeschis mai devreme. Poliţiştii constănţeni recomandă participanţilor la traficul de pe DN39 să respecte indicaţiile echipajelor de poliţie rutieră care îi îndrumă pe podul nou de la Agigea.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este al 7-lea an, pur si simplu bataie de joc chiar sa vrei sa muncesti indiferent de locate naveta e fantastic de obositoare la intoarcere in luna august faceam 2 ore si jumatate de la mangalia la cta PUNCT
1
0
Cine raspunde?
1
0
Infrastrucura de autostrazi a fost conceputa sa aduca turisti in constanta si mamaia in schimp pentru sudul litoralului au inchesuit lumea pe un pod cu o banda pe sens. Toti banii sunt pompati pentru investitii numai in nord.
1
0
Si, uite asa va creste numarul turistilor care vor da buluc in sudul litoralului. Doar ca va fi putin mai la sud de granita Ro, adica fix in Bulgaria. Felicitari autoritatilor romane, prietene cu litoralul bulgaresc!!!
1
0
"se formase cozi"...greu cu limba romana
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212