REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

JALE! CLUBURILE Breeze şi Argo, AMENDATE pentru nerespectarea REGULILOR de distanţare. VIDEO!

JALE! CLUBURILE Breeze şi Argo, AMENDATE pentru nerespectarea REGULILOR de distanţare. VIDEO!

Replica API 27 iulie 2020 | 22:59 2889

Patru operatori economici din stațiunea Mamaia - zona Summerland, sancționați de polițiștii constănțeni

În noaptea de 25/26 iulie a.c. polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică al I.P.J. Constanța, împreună cu polițiștii stațiunii Mamaia, au acționat în zona cluburilor și teraselor din zona Summerland a stațiunii Mamaia, pentru verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în ceea ce privește prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

Astfel, operatorii economici a două cluburi, respectiv două terase, au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare totală de 21.000 de lei, pentru neluarea măsurilor privind respectarea normelor de protecție sanitară și neasigurarea distanțării fizice între clienți.

Pe această cale, polițiștii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiștilor care, din dorința de a se distra, uită să respecte măsurile de distanțare fizică.

VIDEO:

Reamintim turiștilor că au datoria de a conștientiza riscul la care se expun pe ei înșiși, dar și pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și a normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Potrivit unor surse, este vorba despre cluburile BREEZE ŞI ARGO, şi terasa H20.

De altfel, în dimineața zilei de duminică, în parcarea clubului Argo a avut loc un scandal.

Polițiștii au stabilit faptul că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, care se aflau în stare de ebrietate, au participat la scandalul în cauză, conflictul fiind aplanat de către o echipă de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, care se afla în timpul exercetării atribuțiilor de muncă în zona menționată. Astfel, jandarmii au sancționat contravențional persoanele în cauză, conform Legii 61/1991 pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice.

Breeze, închis de OPC

Zilele trecute, clubul Breeze a fost închis de OPC după ec inspectorii au constatat vald e deficienţe. Se pare că reprezentanţii clubului au remediat problemele, aşa că l-au redeschis.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stare de urgenta
0
0
Daca era vorba de biblioteci,ar fi fost cu adevarat ceva inedit ca oamenii sa nu poata pastra distanta fizica. Totusi in club mergi nu ca sa stai la masa tot timpul,ca de aia este club. La ce se asteptau cei ce fac controale si se bucura sa dea amenzi? Si cum sa faca patronii cluburilor cu clientii,sa-i tina legati cu catuse de mese?
0
2
praf in ochi. fratelli si breeze inchis si in weekend era deschis. hai sictir. la crama rasova acolo sus nu mai urca nimeni. patronii sunt prea smecheri. hai sictir. sa murim cu totii zic
2
0
Dar in zona zum Beach nu prea merg, cred ca le cade ceva
3
0
La Breeze e asociat ai Razvan Iacob, care are si Ipanera si Burgheria. E omul PSD. Cotizeaza la partid, asa ca amenzile ....gen 20 000 lei, e o cheluiala de 2 ore, nu i mare pierdere. Bravo lor. Muie
8
0
Lasa.ne pulamea cu atata jale!!! Muie la Enel la toata gashka de maistri shpagari mancaia.r covidu de vii!!! Muie si la ANRE umple.s.ar de cancer cu totii psdpnlusr plm mm
5
2
Cand vor fi controlate si cluburile lui Oita infractorul infractorilor. Sau le este frica organelor sa treaca pe la el si sa il controleze ?
7
1
Se pare ca o .... poola! Se pisa aia de la Breeze pe toate Institutiile statului!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614