REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

JALE la TÂRGUL de legume-fructe. Pieţarii au ÎNCEPUT să ARUNCE MARFA

JALE la TÂRGUL de legume-fructe. Pieţarii au ÎNCEPUT să ARUNCE MARFA

Replica API 3 decembrie 2020 | 10:20 7353

Iată că se anunţă vremuri bune şi pentru comercianţii din pieţe şi târguri. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că de la finele săptămânii s-ar putea reveni la practicile anterioare, în sensul ca actul comercial să se desfăşoare inclusiv în interior. Până atunci, pieţarii din Târgul de legume-fructe de pe varianta Ovidiu au înregistrat, deja, pierderi foarte mari, deoarece au fost nevoiţi să arunce din marfă, pentru că se strica, lucru confirmat de Bogdan Cârjaliu, directorul executiv al Târgului în cauză.

Comercianţii sunt disperaţi

Comercianţii de la Târgul de legume-fructe au ajuns la disperare, aceştia cerându-i primarului să ia măsuri urgente pentru ca ei să-şi poată desfăşurarea activitatea şi să nu mai înregistreze pierderi. “Daţi voie ca şi la Târgul de legume și fructe să intre clienții în standuri, să putem să vindem și noi cum vând cei mari. Normal și omenesc, nu să stăm ca şi câinii, afară, în ploaie, în zăpadă”, a declarat un comerciant. “Poate rezolvați şi problema din Târgul de legume și fructe și ne lăsați să ne continuăm activitatea ca înainte, în standuri sau măcar să intre câte un client, nu pe afară, pe rampă, pentru că totuși vindem marfă perisabilă”,a mai explicat un alt pieţar.

Se aruncă marfa zilnic

Contactat telefonic, Bogdan Cârjaliu, director executiv al Târgului de legume-fructe, a declarat pentru Replica faptul că activitatea se desfăşoară cu dificultate. “În prezent, activitatea de la Târgul de legume-fructe se desfăşoară în condiţiile impuse. Este greu pentru cei care lucrează în domeniu. Se aruncă multă marfă zilnic, la nivelul târgului. Comercianţii îşi ţin clienţii la uşă”, toate acestea fiind din cauza spaimei generate de noul coronavirus. Acesta a mai precizat că există şi riscul îmbolnăvirii întrucât vânzătorii stau ore întregi într-un frig cumplit.

Însă se anunţă vremuri bune

Președintele Klaus Iohannis a anunțat deschiderea piețelor din România. Culmea, vineri, Guvernul PNL a contestat legea votată de Parlament prin care se decidea deschiderea piețelor din spații închise.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bei Cherjaliule escroc ce mei esti cu teota mafia din cloaca aia de terg. Ai remas singor ca aia preteni de jupuiala ai tai sent la Pandaimos.Cand te iea si pa tine la zbarna
0
1
Hai sa iti explic ca la copiii de gradinita cu toate ca prost nu cred ca esti ci interpretezi asa cum iti convine,toti politicieni cand le cer alegatorilor sa voteze spun ca partidul lor este cel mai bun,dar eu am zis despre cum spune un politician sau altul cand vine vorba despre alegeri in general,PSDisti niciodata nu a spus"noi le cerem romanilor sa vina in numar cat mai mare la vot"pecand candidati altor partide au spus asa ceva in mod repetat.
1
0
Duminica sa votati PNL ! E vina pesede
1
1
Ptr Constantean da nevastata ce face?
0
1
In piete sunt numai ciori escroace care au luat autorizatii date de porcul tigan Constantinescu si vand dublu cu cat iau de la producatorii care nu au loc in piete.
8
0
Nu au delco viziune conducatorii, este tragic Cei batrani si cei bolnavi sa stea la izolare, restul ar trebui sa isi vada de treaba, sigur cu masca, distantati dar nu putem sa intram in hibernare Moare lumea de foame. Ridicati carantina deschideti pietele, restaurantele, magazinele, Distrugeti oamenii. Pe bune nu fiti redusi.
5
1
hahahahahahahah
4
1
NU am vazut sa reduca preturile..dar le arunca!! ...Nenorocitilor
14
2
Care comercianti....care nu au platit ....1 leu impozit la stat??!! Si asa sunt numai samsari...care au castigat cat castiga un amarat de producator...in 10 ani
17
3
ba ipocritule. ai vazut cum cere usr oamenilor sa iasa la vot? iesiti la vot, votati usr. nu e un simplu mesaj de indemn la vot, ci un mesaj electoral. Nu ii mai apara atata. Cu siguranta nu voi iesi sa votez Dumitru Caragheorghe de la USRcare a promis ca scoate judetul din intuneric de pe pozitia de consilier si acum vrea la parlament. Fii serios! Toti, absolut toti, sunt la fel! Ipocrizia scufunda Romania
15
6
eu sunt producator. la ac e moment nu mai e nimic pe camp. a cazut bruma si zapada. cine va da rosii, ardei, vinete , ridichi si altele e jegosii de speculanti. veniti pe camp sa vedeti si apoi sa va cacati pe voi aia care comentati ca vai au disparut producatorii. doar cacaturi elect orale psd.
24
8
Un kg de cartofi costa de trei ori cat costa 1kg in supermagazine in Italia ,,,nu mai vorbim de fructe sau legume,,,ar fi bine sa arunce tot si sa inchida,,,ca noi oricum nu pierdem nimic !
25
1
A-ti vazut vreun roman in angro? numai tzigani care nu le place munca .Acum sa o mai ea in BOT.
34
2
Tu proasto,tu ce ce parere ai ca daca nu vor vota romani dispar partidele politice?,in 2016 cand au votat sub 40% dintre romani ce s-a intamplat?,a castigat PSDeul cu 18% dintre voturile romanilor si UDMRisti au facut cel mai mare scor pentru ca tigani,indoctrinati PSDeului si minoritari maghiari voteaza mereu,iar PSDisti nu vor avea nici o jena sa ia puterea din cazuza absenteismului de la vot ba din contra. Nu sunt nici PNListi sau USRisti prea buni dar macar astia le cer romanilor sa vina la vot,nu le este frica de votul oamenilor.
12
7
se deschid pietele pentru ca se apropie alegerile si vor sa multumeasca prostimea.Nu doar cei care vand in piata sunt nemultumiti ci si ceilalti, si cand vine vorba de adunat voturi ...............
22
5
aruncat si sparanghelul de la cotro coceni
19
11
Niste escroci acest comercianti. Mint ca au produse romanesti, cand de fapt ei au produse din Insulele Canare.
31
1
asta de mai jos de la 09:21 vezi sa nu iti plesneasca vre-o vena de atita pesedim care iti iese prin toti porii Esti doar un jeg care voteaza hotii comunisti .De economia Constantei si-au batut joc pesedeii tai sau ai uitat cine a administrat orasul si judetul .Ati furat toti si v-ati facut vile mai dobitocule .Acum va plingeti ca o curva neplatita .Muie pesede si muie si tie care ii aplauzi .
20
6
Amice Pepe :Ba Maimutoi Tolomac si blegoman in primul Rand Nu are nici'o vina Psd idiotul dracului de fanatic al fostei Ciume PDL-ista Adevaratii Vinovatii sunt cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti Fosta Ciuma PDL-ista ca Din cauza porcului de Ludovic Orban si argatii lui si-a batut Joc de Economia Constantei din cauza Idiotului Nenorocit de Prefect Al Ciumei Galbene de PNL-ist :Silviu Cosa argatul lui Amiralul Primar Al Constantei Vergil Chitac! Asa ca Pula Spataru I va mai vota!! Eu si Membri Familiei Mele am decis sa Nu participam la vot-ul de Duminica asta de Sf Nicolae de Myra
7
30
Nu PSD, nu PNL, nici un partid nu a facut nimic pentru tara asta dar prostul de roman in loc sa spuna AJUNGE voteaza partide in continuare. Popor de idioti
21
5
sa nu ne kkm pe noi, producatorul nu are timp sa vina sa vanda in piata, in cel mai rau caz o babuta cu patrunjel iar marile magazine tot un fel de samsari sunt, problema e evaziunea fiscala.La malluri primesti bon fiscal, la samsarii de la tarabe si targuri unde au cam aceleasi preturi nu vezi!!!
19
3
sa mor in casa cu familia mea daca es la votare am stricat marfa de marfa negociata la pret bun ieftin din care scoteam si eu un ban ca munca nici lu tatamosu nui placea!
2
11
Mancati cacat ?Unde stau la coada la intrare ?la targ toti a marfa afara nu este nici o taraba inchisa !
24
0
de ce va luati de intreprinzattorii colorati ? romanii cu munca ei cu afacerile.
20
1
Sa distruga taranul roman si sa promoveze mall-urile societatilor multinationale straine ! Pietarii romani erau spaima pt Covid ! In timp ce in mall-uri se imbulzesc sute de oameni intr-un spatiu cu aerul recirculat prin instalatii cu filtre neschimbate de anibl de zile ! Frumos Domnule Orban ! Pe 6 dec. va mai voteaza doar Diaspora !
23
14
numai tigani turci, ii cunosti dupa numere de bulgaria.O masina de Suceava cu cartofi, una de Covasna si restul samsari
33
1
Tiganii care vand produse aduse din Turcia si le vand pe post de produse romanesti? Prost e ala care da, nu care cere!
34
2
arde-iar focul iadului pe astia de ne tin asa infometati , sa nu aibe odihna nici in mormant, asa sa le ajute Bunul Dumnezeu
7
20
De vina este PSD-ul
32
11
In sfarsit se vede o schinbare decand este PNL la guvernare
23
15
Au lovit penelistii direct in electoratul pesedist prin inchiderea pietelor. Se apropie alegerile si se pare o mare surpriza.
42
5
In loc sa lase la pret, le arunca. Buna treaba! Dar cine sunt aia din angro acum? Nu tot samsari?
72
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108