REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

JALE MARE în PALAZU MARE: De noaptea trecută a căzut curentul!

JALE MARE în PALAZU MARE: De noaptea trecută a căzut curentul!

Replica API 6 februarie 2020 | 10:52 1022

A trecut codul portocaliu de viscol emis pentru județul Constanța, însă problemele au rămas. Peste 20.000 de oameni din județul Constanța nu au curent electric. O grădiniță din Valu lui Traian nu are căldură și curent electric. De asemenea, mai mulți constănțeni din Coiciu s-au plâns că nu au lumină. De asemenea, încă de la ora 4 dimineața, locuitorii din Palazu Mare nu au lumină. Sunt afectate și localitățile Ovidiu, Lumina.

Un număr de 41 localități rămase fără energie electrică, iar 20570 de clienti au fost afectați.

Și în Tulcea a trecut, codul roșu, însă oamenii de aici se confruntă și ei cu aceleași probleme. 69 de localități sunt fără curent electric. Drumurile județene și naționale sunt închise.

Reprezentanții Enel au transmis joi seara că, pe fondul condițiilor meteo deosebite (cod roșu și portocaliu de vreme rea cu intensificari ale vântului de 70-85 km/h și ninsoare) a fost afectată funcționarea instalațiilor E-Distribuție Dobrogea.

”Echipele E-Distribuție Dobrogea şi ale contractorilor societății, precum și personalul operativ – dispeceri, lucrează în regim de stare de urgență pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor, intervențiile fiind mult îngreunate de condițiile meteo severe”, transmite Enel.

Totodată, menționăm că problema aceasta este des întâlnită în localitatea Palazu Mare, în sensul că la prima adiere de vânt, locuitorii rămân fără energie electrică. Și totul din cauza noilor construcții din împrejurimi, fiind vorba inclusiv de cartierul Tomis Plus, iar ENEL nu a modernizat rețeaua, astfel că este, în momentul de față, suprasolicitată.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La prima adiere de vant se opreste curentul
1
0
Lasa bossule, ca e bine fara curent, opereaza si brigada mea linistita ! Ca e o gramada de barosani cu vile la Palazu City, avem de munca o gramada !
3
2
A furat babu curentu'
2
0
trebuie sa se refaca tot. canalizare, electrificare prin subteran, strazi, poduri, viaducte, liziere de protectie, dar cine mai suge 4miliarde din banii nostrii cu contracte fantoma de dezapezire, cu asfaltatul plombelor si bordurilor, cu deconturi de milioane avarii la apa, canalizare, ce dreacu vreti si voi o tara can vest, poate i se scoala la vreun investitor pe urma sa faca o fabrica pe aici si mor ciobanii de foame in cotetele lor de pe malul marii, de cine isi mai mai bat ei pl pe 1300lei toata vara? a?
4
0
Enel suge pispirelu
5
2
moarte enel!
9
1
Enel - ul trebuie sa refaca toata reteaua,ii doare in cur de noi,stiu numai sa incaseze
12
0
nu a trecut codul. a fost rosu, acum e portocaliu
8
3
romanul e un dobitoc in esenta, cu o memorie extrem de scurta dar tipa intotdeauna de nicaieri fara sa si dea ca tipa la el insusi. De generatii intregi cade curentul iarna, in mai toate satele din judet, nimeni nu face nimic, iarna trece si totul se uita. Anul urmator de la inceput si tot asa. Dar sa l vezi pe roman ca in toate celelalte anotimpuri sa se duca peste primarii ca acestea sa forteze enel ul sa si verifice si reverifice infrastructura mostenita de la ceausescu, nu ai sa vezi. Dar el tipa, el nu e vinovat, NOI VREM CURENT. Suget i o si plangeti la ligheanul de apa inghetata.
14
0
MUIE ENEL !!!!
15
1
Si in Murfatlar ,nu este curent electric de azi noapte.Enel ce faci doar mariti preturi?????
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272