REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

JALE pe LITORAL! Mai multe PERSOANE au MURIT!

JALE pe LITORAL! Mai multe PERSOANE au MURIT!

Replica API 27 iulie 2020 | 16:39 438556

Conform statisticilor oferite de reprezentanții ISU Dobrogea, în pericol de înec de la începutul anului au fost înregistrați 27 de adulți și 7 copii. Dintre aceștia 11 adulți au fost declarați decedati și un copil.

Oamenii legii fac un apel la responsabilitate și roagă atât constănțenii cât și turiștii să respecte semnificațiile steagurilor arborate de salvamari și să nu se aventureze în larg.

Doi morţi sâmbătă

Ziua de sâmbătă a fost una neagră pentru două familii venite pe litoralul românesc. În decurs de câteva ore doi bărbați și-au pierdut viața ceea ce a transformat o escapadă la mare într-o tragedie de proporții.

Bărbat de 45 de ani decedat în Corbu

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați sâmbătă, 25 iulie, să intervină pe plaja Corbu. Din primele informații, o persoană a fost scoasă din mare, inconștientă. „Am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane de sex masculin pe plaja Corbu. Din primele informații, bărbatul este resuscitat. Intervin elicopterul SMURD și șenilata de punctul de prim ajutor Corbu” transmit reprezentanții ISU Dobrogea. Din păcate în ciuda eforturilor depuse de medici bărbatul de 45 de ani a fost declarat decedat.

Tânăr de 32 de ani decedat în Costinești

Militarii ISU au fost solicitați sâmbătă să intervină și pe o plajă din Costinești. Un tânăr de 32 de ani, din Ilfov, a fost scos de salvamari din apă inconștient fiind. Cadrele medicale i-au aplicat protocolul de resuscitare însă din păcate în ciuda eforturilor depuse bărbatul a fost declarat decedat.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unii confunda apa cu celofanu de aia se ineaca macar sa stea in apa pana la sosete
1
3
Sa speram ca nu sunt pe lista de covizi
16
10
Sa va fie rusine, voi rautaciosilor care va bucurati de nenorocirea altora...
17
18
gigi sa se cace tot psd in gura Tagen sa iti dea la muie ba sloboz infect huaaa
20
29
Gigi sa se pise toate gorjentele in farfuria ta !
22
24
Gigi vezi sa nu ai aceeasi soarta cu cei decedati dumnezeu are grija de idioti ca tn
23
43
Gigi sa-ti tragem la muie toti din dj
28
31
gigi , so o futa Dinca pa MATA! Ce ai tu cu Sudul Tari ?
30
35
Va rog sa nu vorbiti daca nu stiti despre baiatul de 32ani. Eu am fost la 500m de el si am vazut ce s.o intamplat. Domnul s.a urcat pe pietrele de la.pontoane sa.si faca poze, a alunecat si a cazut in apa plina de alge. Oamenii au alarmat salvamarii dar ei nu au auzit deoarece erau atenti la telefoane. Au auzit tipetele de diaperarr al oamenilor salvamarii de la.Costinesti de dincoace se pontoane. Pe cand au ajuns salvamarii sa.l.scoata din apa a fost prea tarziu deja. Salvamarii vad k au ocupatie telefoanele nu sa fie atenti ce se intampla in larg.
63
32
Gigi, esti un bou.
107
64
Bine ca n au zis ca au murit de covid
68
46
Au fost testati cumva si de covid,pe astia i-a ratat arafat
73
52
Nu-i rau.mai scapam de votantii pesede si de cocalari,ca tare s-au inmultit frate,a ramas numia drojdia in tara!
61
59
Cazul barbatului de 45 de ani decedat la Corbul este crainicul de Radio, Calin Gheorghe. A suferit un stop cardio-respirator, faca a fi intoxicat cu alcool sau alte substante. Generalizari stupide din partea unrr oameni cu intelect mic...
61
76
Ba boilor ...de unde ati tras concluzia ca erau beti ??? or mai fi si dastia , dar nu toti ce se ineaca sunt beti.Mai era un tampit ce comenta ca toti care vin din tara sunt PSD-isti. Tampitilor , daca o luam pe logica voastra..si paritintii vostri tot PSD-isti au fost si vor fi in continuare , "parinti psd-isti "ce v-au educat pe voi sa faceti misto de niste oameni ce s-au inecat dar pe care nu ii conoasteti,asta pt ca stati in spatele unui ecran de telefon. App, oare voi unde locuiti , ca observ ca va pute GJ, Teleormanul , Suceava ?? Am eu o presimtire ca sunteti de pe la Garliciu.
94
54
Inainte singurul vinovat era...inecatul ! Avau limbrici , ii manca in cur sa sa intre in valuri
104
46
Acum 40-50 de ani mureau pe capete , salvamarii vasleau la niste barci mult prea mari si foarte greoaie , in final venea o tanti cu halat alb si declara decesul.... fara SMURD , fara ATI , etc. Simplu si la obiect , si nu erau articole in ziar de genu... Intrau beti morti in apa si ieseau doar morti
64
43
Virusul nu-l vezi,mai ai si credinta ca esti tare si mare. Ce sa vezi,intri in apa,simti cumva curentii,te afunzi,te dai mare,ce mai poti sa spui? Nevoia multora de a arata ca sunt ca din filme,ca pot ce de fapt nu au cum,nevoia de a fi legitimati ca ,,super'' fara sa fi trecut prin antrenamentul pana la a fi asa,face ravagii.Romani,fiti asa cum simtiti de fapt,nu va luati dupa naluci si idei ale altora! Esti bun si daca nu ai curaj sa te bagi mai mult in apa,esti bun si daca nu bei o juma' de tarie brusc,esti bun mai ales daca esti tu insuti si inveti din greselile altora,pe langa ale tale!
75
43
nu.i rau.Cind vin taranii din fundul teleormanului,gr,il,gj,dj,mh,bt,sv,vn,adica pesedistii,se imbata si intra ca boii in apa adinca,se intimpla si din astea.Selectia naturala!
86
48
da, Doru are dreptate, cel care a postat la 25 iul 14:07
35
50
Ghiorlani care nu mai aveau stare sa-si vada de treaba pe-acasa. La multi ani!
28
29
selectia naturala.
43
19
Stati dracului in apa pana la brau daca nu stiti inota sau nu sunteti siguri pe voi!
47
19
Este peretinenta ideea ta doar ca prostii Mor in fiecare an
37
16
Eu in loc de plutitor ti-as da o piatra ...
30
17
Daca sunt valuri stai drakului linistit ca belesti cariciu
51
17
De ce apele romane nu fac verificari daca s a distrus fundul apei in urma dragarilor. Poate tot din cauza dragarilor s au schimbat si curentii ce ajung periculos de aproape de mal
56
35

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272